Vezi, în mod repetat, aceleași numere peste tot? Ce mesaj încearcă să îți transmită 1:11 sau 3:33

Ce înseamnă dacă te mănâncă în vârful capului sau în ureche. Cele mai tari superstiții românești

Cifrele repetitive reprezintă un mesaj transmis de Univers pentru noi. El vine către noi și tot ce înseamnă vibrație se manifestă prin cifre.

Secretul cifrelor repetitive: mesaj din partea Universului. Ce înseamnă numerele 111 sau 333

Specialiștii în domeniul spiritual spun că astfel de repetiții numerologice semnifică anumite arii ale vieții tale personale. Pentru mulți, asaltul cu care ne întâmpină cifrele 1 sau 3 este covârșitor.

111 – Apel de trezire

1:11 sau 11:11 este un semn magic. Când îți apare în viață, Universul îți atrage atenția încercând să-ți inducă ideea de grijă sau atenție asupra locului în care te afli sau cu cine ”stai la masă”. Aceasta este o confirmare cosmică pentru faptul că te miști în direcția potrivită, că ești pe drumul cel bun și nu trebuie să te oprești.

333 – Fă ordine. Aliniază-ți mintea, trupul și sufletul

Cifra trei reprezintă trinitatea: minte, corp și suflet. Apariția repetitivă a cifrei poate fi confirmarea că toate cele trei niveluri sunt dezvoltate, iar tu ești într-o formă bună. Este posibil să fii abundat de un sentiment de bine, de împlinire ori poate este un mic semnal de alarmă asupra faptului că în viața ta ceva este dezechilibrat.

Ai muncit prea mult, nu faci mișcare sau dormi prea puțin. Apariția cifrei 3 ar putea fi un semnal de avertizare care îți transmite să fii atent la oameni, să pui întrebări și să explorezi noi teritorii.

Numărul 2

Rețetiția numărului 2 arată că ești pe cale de a trece peste un obstacol sau o stare mai puțin bună care ți-a acaparat zilele. Ai încredere în tine și în abilitățile tale. Ai mai mult curaj în gânduri și acțiuni.

Numărul 4

Numărul 4 semnifică o capacitate de care dispui chiar în acest moment. Poți cumula energie emoțională, bogăție materială și spirituală și iubire. Se anunță un moment benefic pentru tine.

Numărul 5

Când îți apar sincronicități cu acest număr înseamnă că se apropie de final perioada de stagnare și urmează ca viața ta să primească un nou impuls energetic sau noi oportunități.

Numărul 6 

Din vechi timpuri, repetiția acestui număr a fost asociată cu energii demonice, lucru neadevărat. Formula semnifică mai degrabă un semnal de alarmă. Înseamnă că ești stăpânit de o energie negativă și ar trebui să îți iei timp pentru tine. Numărul repetitiv te anunță că este momentul să ai mai multă grijă de tine.

Numărul 7

Semn de bun-augut! Repetiția acestui număr este indicele unor noi posibilități în viața ta și o poartă către creștere spirituală și compasiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI