05 iul. 2023 | 13:00

Vești proaste pentru fanii care visează că Dinamo va lupta pentru titlu. „Nu o să venim cu un camion cu bani”

Sport
Vești proaste pentru fanii care visează că Dinamo va lupta pentru titlu. „Nu o să venim cu un camion cu bani”

Fanii lui Dinamo primesc vești proaste. Se așteptau „să plouă cu bani”, după ce echipa a schimbat proprietarul, dar lucrurile nu stau deloc așa. Acționarul majoritar al clubului, Andrei Nicolescu, a acordat un interviu în care a explicat care este strategia. Banii nu vor fi descărcați cu camionul.

Acționarul lui Dinamo a explicat care este strategia celor care conduc clubul

Dinamo a promovat în Liga 1, după un an de penitență în eșalonul secund, dar lucrurile se anunță în continuare foarte dificile. Clubul are interdicție la transferuri, din cauza unor datorii mai vechi, iar pe data 13 iulie, Tribunalul va analiza din nou planul de reorganizare propus de administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 S.A, gruparea aflându-se în insolvență.

Fanii se așteptau ca noii acționari să investească masiv la club, dar lucrurile nu stau deloc așa. În presă au existat informații că jucătorii care au plecat de la echipă și care aveau de primit bani, au fost rugați să renunțe la aceste datorii sau să le amâne. Șefii spun însă că au fonduri, dar că nu vor să cheltuie fără cap.

„Nu vom abdica de la a face lucrurile pas cu pas, n-o să venim cu un camion de bani să-i aruncăm în fața porții de la Dinamo, considerăm că cel mai important lucru este să folosim eficient banii! Fiecare ban investit sau adus la Dinamo să producă valoare.

Avem o procedură administrativă, încercăm să rezolvăm problema astfel (n.r. interdicția de transferuri dictată de FIFA), fără să plătim niște bani. Dar suntem pregătiți să plătim niște bani și pentru ridicarea interdicției, dar vrem s-o facem eficient. Ca termen limită este sfârșitul acestei săptămâni, adică dacă nu rezolvăm administrativ problema, suntem pregătiți să încheiem niște tranzacții și să rezolvăm problema interdicției”, a declarat acționarul majoritar al clubului, conform gsp.ro.

Andrei Nicolescu a explicat și pe ce stadion va juca Dinamo sezonul viitor, în condițiile în care la arena din Ștefan cel Mare vor începe lucrările.

„Am semnale că implementarea sistemului VAR la „Arcul de Triumf” va fi rezolvată, astfel încât să fie bine. Fiindcă celelalte semnale legate de Național Arena spun că primele trei meciuri de acasă le vom juca la „Arc”, urmând ca din a 7-a etapă să ne mutăm pe Național Arena”, a mai afirmat oficialul grupării din Ștefan cel Mare.

Dinamo a adus în această vară cinci jucători „liberi de contract”, care sunt în cantonamentul din Slovenia condus de antrenorul Ovidiu Burcă.

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Putin, palat de 1 miliard. Imagini uluitoare din casa dictatorului
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Ungaria NU vrea să renunțe. Alianța care o scoate definitiv din Europa
Capital.ro
Horoscop Luna Nouă în Taur 2024: Momentul magic în care dorințele se împlinesc. Zodiile care se îmbogățesc
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se DAU 12.000 de lei de la STAT. Ce TREBUIE să scrie în CERERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro