Vești proaste pentru Cristina Neagu, după operație. Medicii i-au dat un verdict trist

Vești proaste pentru Cristina Neagu, după operație. Medicii i-au dat un verdict trist
Vești proaste pentru Cristina Neagu, după operație. Medicii i-au dat un verdict trist

Cristina Neagu a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală la care a fost supusă, însă medicii nu au deloc vești îmbucurătoare pentru ea. Căpitanul echipei naţionale de handbal a României s-ar putea să nu se mai recupereze în totalitate.

Cristina Neagu a fost operată, vineri dimineață (21 mai), pentru a-și remedia problemele apărute la un cartilaj al genunchiului şi la menisc. Imediat după intervenția chirurgicală, sportiva și-a anunțat fanii că nu au fost complicații.

În cât timp se va recupera Cristina Neagu după operație

„Totul a decurs bine! Mulţumesc tuturor pentru încurajări!”, a scris Neagu pe pagina ei de Instagram.

În schimb, medicul celor de la CSM Bucureşti, Florin Oancea, este de părere că handbalista nu ar mai putea atinge vârful de formă din trecut.

„Are ambii genunchi sensibilizaţi în urma accidentărilor şi al operaţiilor, aşa că va trebui să le acorde o mare, mare atenţie, fiindcă în acest sport genunchii sunt printre cei mai solicitaţi. Cristina intră de acum în faza în care-şi va acorda mult mai multă atenţie, iar echipa şi antrenorul ei trebuie să înţeleagă asta şi să joace cât mai mult fără ea. Nu va mai fi niciodată la sută la sută din capacitatea sa de odinioară, dar poate atinge încă 90%, iar asta înseamnă foarte mult”, a declarat Florin Oancea, pentru gsp.

În urmă cu o lună, Cristina Neagu, liderul naţionalei feminine de handbal, a anunțat că se va retrage o perioadă de la echipa națională. Ea nu va evolua în preliminariile pentru Campionatul European din 2022.

„Urmează o pauză pentru mine, cel mai probabil nu o să mai joc pentru echipa națională în 2021, însă sper ca de la anul să mă întorc cu mai multă energie și cu siguranță motivată pentru ce urmează. În primul rând am acumulat destul de multă oboseală și fizică și psihică, am avut parte de câteva accidentări în ultimii ani și cred că este un moment bun să mă odihnesc câteva luni după care să revin cu dorințe noi. Dacă voi continua să joc handbal, voi veni și la echipa națională pentru că îmi doresc să mă calific încă o dată la o ediție a Jocurilor Olimpice”, a precizat Cristina Neagu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI