Vești proaste despre Bogdan Stanoevici. Rudele au făcut anunțul trist chiar azi

Vești proaste despre Bogdan Stanoevici. Rudele au făcut anunțul trist chiar azi
Actorul Bogdan Stanoevici, fostul director de circ si fost ministru

În ultima vreme informațiile legate de starea de sănătate a actorului Bogdan Stanoevici sunt dramatice. Actorul, în vârstă de 62 de ani, a fost internat de urgență, în stare gravă. După ce a fost depistat pozitiv pentru covid-19, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, fiind necesară internarea de urgență. Medicii anunțau pe 28 decembrie că a fost nevoie de o procedură extremă pentru a-l ține în viață.

Bogdan Stanoevici are nevoie de un miracol

În 24 decembrie, din cauza deteriorării stării de sănătate, Bogdan Stanoevici de la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală la Institutul Inimii. Sub supravegherea echipei profesorului dr. Șerban Bubenek, s-a decis aplicarea unei proceduri periculoase de menținere a acestuia în viață. A fost supus urgent procedurii ECMO, pentru a-l stabiliza, și pentru a-i oxigena sângele, având în vedere că singur, corpul actorului nu mai era în măsură să facă acest lucru.

Bogdan Stanoevici a fost supus recent unei intervenții prin care i-au fost puși plămânii în repaus total, timp de 7 până la 15 zile.

Tocmai de aceea, spuneau medicii, următoarele săptămâni sunt critice. Pacientul a fost trecut pe oxigenare extracorporală”, au declarat doctorii, conform celor de la Antena 3.

Pe tot parcursul acestor zile dramatice, familia actorului a stat alături de el și se roagă la un miracol pentru a-l scăpa din situația în care se află în acest moment. Conform apropiaților, întreaga familie se află în permanentă legătură cu echipa de medici, și se roagă pentru sănătatea acestuia. Pe rețelele de socializare mesaje de îmbărbătare și de susținere sunt publicate pe contul oficial al actorului.

”Doamne ajută să te faci bine”, „Sănătate multă. Sper că nu e adevărat că e atât de rău. Multă, multa sănătate!”, „Să te faci bine, Bogdan! Te iubesc, tu știi deja asta, prietene”, sunt doar câteva dintre mesajele emoționante publicate pe rețelele de socializare.

Actorul, un vehement critic al obligativității măștii de protecție

Nu cu foarte mult timp, înainte de a ajunge într-o stare gravă la spital, Bogdan Stanoevici publica filmulețe din Monaco, și din Piața Victoriei, în care declara că nu crede în purtarea măștii de protecție. În aceleași clipuri critica dur deciziile autorităților de a obliga populația să poarte celebrele măști, ironizând, totodată declarațiile oficialilor.

 

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite.

Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea Bogdan Stanoevici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI