Vești dureroase, la 8 ani de la decesul lui Corneliu Vadim Tudor. Fratele lui, general în rezervă, a lipsit azi de la parastas: ”Sunt țintuit la pat” EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
14 09. 2023

Generalul în rezervă Marcu Tudor nu a fost prezent, azi, la Cimitirul Ghencea Civil, unde a avut loc parastasul de 8 ani al regretatului său frate, Corneliu Vadim Tudor.
Marcu Tudor ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că starea de sănătate nu îi permite momentan nici să coboare din pat.

Marcu Tudor: ”Sunt țintuit la pat, sunt bolnav, nu mă pot mișca deloc”

Corneliu Vadim Tudor a încetat din viață pe 14 septembrie 2015, în urma unui infarct. Lidia, fiica lui, s-a ocupat de parastasul de opt ani, care a avut loc azi. La slujba de comemorare nu a fost prezent însă și Marcu Tudor, fratele cel mare al lui Corneliu Vadim Tudor.

Contactat de reporterii Playtech Știri, generalul în rezervă Marcu Tudor (84 de ani) ne-a mărturisit că starea de sănătate nu îi permite, în acest moment, să iasă din casă:

”N-am avut cum să ajung, azi, la parastasul fratelui meu. Sunt țintuit la pat, sunt bolnav, nu mă pot mișca deloc, e ceva cu sistemul nervos, nu știu exact despre ce este vorba, sunt în medical. Asta e, nu am ce să fac, vă mulțumesc pentru tot. Are cine să vadă de mine, desigur, mă mai ajută și nepoatele, am tot ce îmi trebuie”

Marcu Tudor: ”Îl visez adesea pe fratele meu”

Marcu Tudor a avut o relație apropiată cu fratele lui, Corneliu Vadim Tudor, trecut în neființă în urmă cu 8 ani. Acesta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că încă îl simte aproape pe Corneliu, mai ales în momentele grele:

”Da, îl visez pe fratele meu, mi-a apărut adesea în vis, îmi apare în diferite ipostaze, îl simt aproape și la necaz, sunt convins că mai există ceva și după moarte”

Cât a avut fiica lui Vadim Tudor de pătimit, din cauza numelui

Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, s-a pregătit de parastasul tatălui ei. Tot ea ne-a spus, azi, exclusiv pentru Playtech Știri:

”Da, știu că unchiul este bolnav, acum suntem la parastas, la tata, la cimitir”

Recent, Lidia a recunoscut, într-un interviu, că numele tatălui a fost o povară, mai ales în anii de școală, când a cunoscut umilința:

”La școală, numele meu a fost o povară, am avut și de suferit mult. Impactul negativ venea mai ales din partea profesorilor, în școala generală, de exemplu, mi-am auzit și: ”Ești fiica lui Vadim, la mine nu treci clasa!”.

Țin minte și la fizică, am primit 100 de probleme de făcut de pe o zi pe alta pentru că eram fiica lui Vadim. Îmi luam rigle pe palmă pentru că eram fiica lui Vadim. A venit cu mine, eu nu voiam să mai intru la ora de religie. Nu vreți să știți ce reacție a avut, mai ales că eram lovită peste palme, acea profesoară nu a mai fost în școală, după aceea.

Sunt mulți oameni care au încercat să se răzbune pe noi pentru niște antipatii, deși nu îl cunoșteau personal”, a dezvăluit Lidia Tudor, în emisiunea ”În Oglindă”.

Citește și: Decizia luată de Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, în urmă cu un an. Puţini se încumetă la aşa ceva în România: „Sperăm să-l popularizăm” (Exclusiv)

Corneliu Vadim Tudor ignorase total sfaturile medicilor: ”Era foarte încăpățânat”

Academicianul Mircea Ifrim afirma, într-un interviu pentru DC News, că politicianul ar mai fi avut zile, dacă ar fi ascultat sfatul medicului:

Te-ar putea interesa și: Din ce câștigă bani familia lui Corneliu Vadim Tudor, după moartea politicianului. O să te surprindă

”Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adică de așteptat, pentru că el nu dorea să țină regimul respectiv, având diabet. Cum era de așteptat, diabetul i-a atacat vasele. Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar.

Corneliu Vadim Tudor era foarte încăpățânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent, dar aici a făcut o greșeală pentru că nu a ținut cont de ce trebuia să facă”

Corneliu Vadim Tudor, care a încetat din viață la vârsta de 65 de ani, a fost înmormântat în Cimitirul Ghencea Civil.