Vești de ultimă oră despre Daniel Onoriu. În ce stare se află în prezent

Vești de ultimă oră despre Daniel Onoriu. În ce stare se află în prezent
Vesti de ultima ora despre Daniel Onoriu. In ce stare se afla in prezent

Vești bune pentru familia lui Daniel Onoriu. Soția celebrului pilot de raliuri a făcut noi declarații privind starea de sănătate a sportivului. Rebecca Onoriu susține că partenerul ei de viață se simte mult mai bine și va fi transferat, în curând, de la secția de terapie intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca.

Starea de sănătate a pilotului Daniel Onoriu s-a ameliorat

Daniel Onoriu se simte mai bine, aceasta este vestea pe care soția sa, Rebecca, le-a dat-o fanilor celebrului pilot de raliuri. Acesta urmează să fie externat din spital și transferat la o clinică specializată, unde medicii îl vor ține sub o continuă supraveghere.

Rebecca Onoriu este extrem de bucuroasă și le-a mărturisit jurnaliștilor de la Antena Stars că soțul ei se simte vizibil mai bine, iar starea lui evoluează pe zi ce trece. Daniel Onoriu face kinetoterapie de trei ori pe zi

„Daniel este internat tot la secția de terapie intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca. Ieri i-au scos traheo-stomaceea de la gât și după aproape 3 luni de zile, îi putem auzi vocea perfect!

Tatăl lui este acum la spital în ședință cu medicii pentru că, în doar câteva zile, urmează să-l transfere la o clinică privată de recuperare și atunci se va vedea cât de rapidă va fi evoluția lui!

Face în continuare de trei ori pe zi ședinte de kinetoterapie însoțite de masaj, a început să capete putere, l-au și ridicat în picioare la marginea patului, desigur susținut, dar se vede rezultatul, este minunat!”, a declarat Rebecca Onoriu la Antena Stars, potrivit celor de la Spynews.

„Daniel cere acasă în fiecare zi!”

Rebecca Onoriu privește cu speranță către viitor și este fericită să vadă că soțul ei face progrese, iar starea lui de sănătate s-a ameliorat vizibil.

„Daniel este un pacient răsfățat și gălăgios, cere acasă în fiecare zi! Are pofte și-a pus mama la treabă, care este o fericită și îi gătește cu drag.

Ieri i-a cerut pește prăjit și orez cu lapte. A venit și ziua mult așteptată, a externării lui Daniel din spital, trăim o minune”, a completat soția pilotului pentru sursa citată.

Reamintim că pilotul de raliuri a fost în comă timp de 55 de zile, în urma unor complicații suferite în urma unei operații de micșorare a stomacului din Turcia. La scurt timp după intervenție, Daniel Onoriu a ajuns de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală.

Urmăriți Playtech.ro și pe