Vești bune pentru Mihai Trăistariu. Artistul a scăpat de o mare povară, ce le-a spus fanilor

de: Andreea Vînătoru
10 06. 2023

Mihai Trăistariu poate răsufla ușurat după ce a scăpat de datorii! Solistul a anunțat că și-a lichidat un credit la bancă în valoare de 500.000 de lei. În ultimii trei ani a fost nevoit să facă eforturi uriașe pentru a plăti datoria.

Vești bune pentru Mihai Trăistariu. A scăpat de datoriile la bancă

Mihai Trăistariu și-a luat o piatră de pe inimă, după ce a scăpat de creditul la bancă. Cu cinci luni înainte de pandemie, artistul a luat 500.000 de lei de la bancă. Din nefericire, lipsa concertelor l-au adus în pragul disperării, iar plata creditului devenise o povară mare pentru el. Acum, Mihai Trăistariu a fost nevoit să-și vândă și casa în care a copilărit.

Pe rețelele de socializare, cântărețul și-a anunțat fanii că a reușit să lichideze creditul uriaș luat de la bancă. De acum înainte poate dormi liniștit!

„AM SCĂPAT DE DATORII !!! ???????? Sunt cel mai fericit om de pe Pământ! Am achitat azi ultimii 62.000 de RON… la bancă! Pentru prietenii mei de pe Facebook, care nu sunt la curent cu situația mea. 

„Sunt complet reabilitat financiar” Împrumutasem în octombrie 2019… 5 miliarde de lei vechi de la bancă. 500.000 RON. M-a prins pandemia peste 5 luni. Mi-am vândut casa în care am locuit 20 de ani. Am mai dat atunci din datorii. Am mers cu ratele până azi… când sunt complet reabilitat financiar”, a transmis pe Facebook Mihai Trăistariu.

În ce vrea să-și investească economiile

Într-un interviu pentru Antena Stars, solistul a dezvăluit ce are de gând să facă după ce a terminat plata creditului la bancă. Solistul a recunoscut că a făcut sacrificii financiare uriașe pentru a rambursa banii.

„Tocmai am lichidat la bancă un credit de 5 miliarde de lei vechi, de 500.000 de RON, luați înainte cu 2-3 luni de pandemie. Un credit care mi-a mâncat creierii, viața, sufletul și timpul, un credit cu care m-am lăudat și în același timp l-am plâns pe Facebook și pe toate rețelele de socializare ani la rând, pentru că din cauza lui mi-am vândut casa din Constanța, în care am locuit”, a mărturisit Mihai Trăistariu, extrem de fericit.

Pe viitor, Mihai Trăistariu are de gând să-și investească banii într-o altă afacere sau să-și construiască propria casă.

„Vreau să încep să strâng niște bani, pentru că undeva în toamnă vreau să încep să tatonez pentru un teren. Vreau să îmi cumpăr un teren, tot în județul Constanța, undeva la țară. Vreau să îmi fac o pensiune, vreau să îmi fac casă, vreau ceva, nu știu, dar undeva cât să nu mai stau în oraș”, a mai conchis acesta.