Vestea momentului despre Ion Țiriac. Ce a deschis miliardarul în București

de: Sabina Anastasia
10 10. 2022

Cunoscut drept unul dintre cei mai bogați oameni din țara noastră, Ion Țiriac își extinde mereu afacerile. Acum, miliardarul a luat o decizie surprinzătoare. Fostul mare jucător de tenis se implică și în fotbal. Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani vor avea parte gratuit de cursuri de inițiere în acest sport. Află în rândurile de mai jos ce a deschis Ion Țiriac în București.

Ce a deschis Ion Țiriac în București

Ion Țiriac – investiție surpriză în București! Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români, se implică tot mai mult în domeniul sportiv din țara noastră. Fostul mare jucător de tenis își extinde afacerile, încurajând copiii să își urmeze adevăratele pasiuni. Fundația Olimpică Română și miliardarul au pus bazele unui nou proiect special.

Ion Țiriac a lansat, la începutul lunii octombrie, o școală de fotbal în București. Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani vor putea studia aici, gratuit, cursuri de inițiere în acest sport. Orele de învățare vor fi găzduite la Complexul Sportiv Ion Țiriac. Bineînțeles, există și un număr limită al copiilor ce pot lua parte la aceste cursuri, anume 80.

„Cursurile se vor desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 16:30 -18:00 la Complexul Sportiv Ion Țiriac, Strada Ion Vlad, numărul 20-40, București”, se arată într-un comunicat de presă.

Ultimele înscrieri la școala de fotbal a lui Ion Țiriac au avut loc, potrivit sursei citate, pe data de 9 octombrie. Primii tineri sportivi au început deja antrenamentele. De copii se vor ocupa doi antrenori: Marius Bâtfoi, fost fotbalist la echipe ca FCSB sau CSA Steaua, și fiul lui Bogdan Stelea, Bogdan Stelea Jr., care a jucat pentru Dinamo sau FC Voluntari.

„Scopul este inițierea copiilor în fotbal”

Ion Țiriac a declarat că scopul proiectului special ale cărui baze le-a pus este inițierea copiilor români în fotbal. În urmă cu puțin timp, copiii prezenți la Complexul Sportiv Ion Țiriac din București au participat la selecția pentru grupele începătoare. Evenimentul a fost susținut de compania Alive Capital, partener al Fundației Olimpice Române.

„Scopul acestui proiect este inițierea copiilor în fotbal, unul dintre cele mai îndrăgite sporturi la nivel național, indiferent dacă ne referim la sport de agrement sau de performanță. Cu siguranță, antrenamentele din cadrul Școlii de Fotbal a Fundației Olimpice Române vor reprezenta baza unui stil de viață activ și a colaborării la nivel de echipă”, a declarat Ion Țiriac, în ziua lansării proiectului.

Citește și: Ion Țiriac, mutare surprinzătoare în fotbal. În ce club vrea să investească miliardarul

Cursurile Școlii de Fotbal Fundația Olimpică Română vor avea loc zilnic, de luni până vineri. Proiectul se va desfășura până în luna martie a anului 2023.