Vestea momentului de la Termoenergetica. Sute de mii de bucureșteni vor suferi până pe 17 mai

de: Manolică Anca
08 05. 2023

Vești proaste pentru bucureșteni din partea Termoenergetica. Sute de mii de locuitori vor întâmpina o problemă în cursul următoarelor zile. Compania municipală a anunțat luni, 8 mai, că se vor începe lucrări de reparații în anumite zone din Capitală. Iată ce cartiere vor fi afectate. Informarea este valabilă până pe 17 mai.

Anunțul făcut de Termoenergetica care îi va înfuria pe bucureșteni

Locuitorii din Capitală primesc din nou vești proaste. În cursul zilei de luni, 8 mai 2023, Termoenergetica a anunţat că, în perioada care urmează, vor începe noi lucrări de reparații. Se vor

Compania municipală va înlocui conductele vechi de peste 30 de ani la intersecţia dintre Calea Călăraşi şi strada Matei Basarab, urmând ca reparaţiile să dureze până pe 17 mai. Prin urmare, mai multe blocuri din zonă vor rămâne fără apă caldă în zilele care urmează.

Mai multe blocuri vor rămâne fără apă caldă, în următoarele zile

Concret, specialiștii au transmis că vor lucra la înlocuirea a aproximativ 300 de metri de conducte vechi de peste 30 de ani, motiv pentru care va fi oprită furnizarea apei calde.

„Lucrări de reparaţii realizate în intersecţia dintre Calea Călăraşi şi strada Matei Basarab, prin care se înlocuiesc aproximativ 300 de metri liniari de conductă cu diametrul de 300mm. În această zonă reţeaua termică are o vechime de 30 de ani, anul punerii în funcţiune fiind 1993.”, a transmis Termoenergetica, printr-un comunicat.

Citește și: Casa Verde Fotovoltaice 2023. Suma maximă pe care o poate primi un român înscris în program

Lucrările de reparații sunt estimate să dureze până pe 17 mai

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este 17 mai 2023. În acest fel, pe întreaga perioadă a desfășurării reparațiilor, alimentarea consumatorilor cu agent termic pentru apă caldă va fi complet întreruptă.

„Menționăm faptul că tronsonul pe care se lucrează este unul poziționat la capătul rețelei, fapt ce face imposibilă alimentarea din alt sens. De asemenea, montarea unui provizorat suprateran nu a putut fi realizată, deoarece ar fi împiedicat desfășurarea circulației rutiere.”, se mai arată în comunicatul Termoenergetica.

Pentru clienții care doresc mai multe informații, aceștia au la dispoziție asistență prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Citește și: Aparatul electrocasnic nebănuit care consumă cel mai mult curent. Îți umflă factura cu 300 de lei lunar