Vestea momentului de la Digi RCS-RDS! Gigantul din România are o super ofertă de abonament

de: Violeta Badea
10 08. 2024

Digi RCS-RDS, lider pe piața telecomunicațiilor din România, a lansat o ofertă captivantă care promite să atragă atât afaceri deja existente, cât și antreprenori aflați la început de drum. Noua ofertă, denumită ”Digi-Start B2B”, oferă pachetul ”START” la prețul de doar 53 de lei pe lună, având scopul de a sprijini dezvoltarea și optimizarea afacerilor printr-un set variat de servicii.

Ce beneficii sunt incluse în pachetul ”START”

Pachetul ”START” oferit de Digi RCS-RDS vine cu o serie de avantaje menite să răspundă nevoilor specifice ale afacerilor. În primul rând, clienții vor beneficia de internet fix ultrarapid, oferit prin fibră optică, ce include o adresă fixă de IP.

Această conexiune stabilă și de mare viteză este esențială pentru buna desfășurare a activităților online ale afacerilor.

În plus, pachetul include și telefonie mobilă nelimitată, cu minute naționale și internet mobil nelimitat, ceea ce le permite utilizatorilor să rămână conectați fără restricții.

Oferte suplimentare și telefoane mobile în rate

Pentru a face oferta și mai atractivă, Digi RCS-RDS oferă și posibilitatea achiziționării de telefoane mobile în rate. Clienții pot cumpăra telefoane mobile în 24 de rate, fără a plăti avans, ceea ce facilitează accesul la tehnologie de ultimă oră fără presiuni financiare suplimentare.

Această opțiune este disponibilă în special pentru clienții care aleg să porteze numerele lor la Digi, iar prețul abonamentului ”Business Nelimitat” începe de la 1,25 euro pe lună pentru o perioadă de 6 luni, cu reduceri semnificative în funcție de numărul de abonamente achiziționate.

Citește și Oferta momentului de la Digi RCS RDS, care face furori. Telefonul pe care îl poți cumpăra la un preț incredibil de mic!

Opțiuni flexibile pentru afaceri

În plus față de oferta principală, Digi RCS-RDS pune la dispoziție și opțiuni suplimentare pentru internet fix, precum ”Digi Internet Acces 500” la 9 euro pe lună și ”Digi Internet Acces 1000” la 13 euro pe lună, fără TVA.

De asemenea, pentru afaceri cu cerințe mai mari de viteză, Digi oferă ”Digi Internet Business” cu lățimi de bandă garantate, începând de la 150 Mbps și ajungând până la 1 Gbps, iar posibilitatea de a achiziționa spațiu de stocare în Digi Storage Business este un plus notabil.

Citește și Gigantul DIGI devine o forță de neoprit! Se întâmplă din această vară, clienții săi trebuie să afle noutatea!