17 mai 2024 | 13:16

Gigantul DIGI devine o forță de neoprit! Se întâmplă din această vară, clienții săi trebuie să afle noutatea

Diverse
Gigantul DIGI devine o forță de neoprit! Se întâmplă din această vară, clienții săi trebuie să afle noutatea
Gigantul DIGI devine o forta de neoprit

Gigantul DIGI a făcut un pas important în procesul de extindere internațională, odată cu inaugurarea oficială a sediului central din Bruxelles. Această etapă reprezintă un moment important în consolidarea prezenței sale pe piața europeană.

Gigantul DIGI se extinde în Europa

DIGI devine cel de-al patrulea jucător de telecomunicații pe piața din Belgia, având ca obiectiv principal dezvoltarea unei rețele performante care să asigure acces la o gamă completă de servicii de calitate superioară, disponibile la tarife avantajoase și corecte.

Începând din această vară, clienții belgieni vor putea beneficia de prețuri echitabile și soluții fiabile de conectivitate, furnizate de cel mai nou operator de telecomunicații de pe piața locală, și anume DIGI Belgia. Având o abordare orientată către clienți, oferta va include servicii de telefonie și date mobile, internet fix și televiziune, special concepută pentru a satisface exigențele și nevoile diverse ale utilizatorilor belgieni, potrivit reprezentanților săi.

O nouă rețea de comunicații fixe și mobile, de ultimă generație

După licitația organizată în iunie 2022, de către Institutul Belgian pentru Servicii Poștale și Telecomunicații (BIPT), prin intermediul unui joint venture cu Citymesh NV, parte a grupului Cegeka, DIGI a câștigat drepturile de utilizare a unor frecvențe din spectrul mobil ce vor permite construirea unei noi rețele de comunicații fixe și mobile, de ultimă generație.

Așadar, DIGI Belgia va intra pe piața de telecomunicații ca al patrulea furnizor de servicii convergente de comunicații electronice, având misiunea de a livra soluții robuste și accesibile, bazate pe tehnologii inovatoare și un serviciu excelent de asistență clienți.

„În dezvoltarea ofertei noastre am pornit de la nevoile consumatorilor belgieni. Cercetările realizate de BIPT (Institutul Belgian pentru Servicii Poștale și de Telecomunicații) arată că tarifele pentru serviciile de telecomunicații sunt semnificativ mai mari decât în țările învecinate. DIGI deține expertiza tehnică necesară și Grupul a avut deja lansări de succes pe piețe noi. În virtutea acestei experiențe, suntem încrezători că putem extinde rețeaua noastră într-o manieră eficientă și rentabilă. Toate acestea ne vor permite să practicăm prețuri corecte și transparente. Serviciile de telecomunicații reprezintă un drept fundamental, iar misiunea noastră este să le facem accesibile și convenabile pentru toată lumea”, a precizat Jeroen Degadt, Director General DIGI Belgia.

Mesaj pentru abonații săi

La evenimentul de inaugurare a sediului DIGI din Bruxelles au participat Petra de Sutter, viceprim-ministrul Guvernului Federal Belgian, Mitch de Geest, director general Citymesh, Valentin Popoviciu, director executiv al Grupului DIGI, Jeroen Degadt, director general DIGI Belgia, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, jurnaliști și numeroși invitați de marcă la nivel european.

În plus, momentul de prelansare a fost marcat de o demonstrație live a funcționalității rețelei mobile 5G, prezentată de Valentin Popoviciu: „Implementarea și dezvoltarea noii infrastructuri de telecomunicații mobile și fixe reprezintă un proces amplu, care implică resurse considerabile, pașii necesari urmând a fi parcurși de companie în perioada imediat următoare. Suntem nerăbdători să servim cât mai curând viitorii noștri clienți belgieni cu servicii de internet prin fibră optică și 4G/5G de calitate, la prețuri corecte și stabile, așa cum ne-am obișnuit de mulți ani abonații din România, Spania și Italia”.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Și cei mai buni șoferi dau un răspuns greșit la acest test auto. Tu știi care este ordinea mașinilor în intersecție?
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Ultima decizie a lui Ceaușescu. Dictatorul, debusolat total
EVZ.ro
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews
Se plătesc 650 de lei/zi. Banii sunt virați direct pe card. Românii vor primi și bonus
Capital.ro
Lora, o mireasă superbă! Nimeni nu se aștepta la o așa rochie! Primele imagini de la nunta cu Ionuț Ghenu. Cine sunt nașii bogătașii
Avantaje
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Mediaflux
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro