Veste excelentă despre dublarea alocațiilor: „Copiii nu au nicio vină! Drepturile lor legale trebuie respectate”

Vestea așteptată de milioane de români. PSD anunță dublarea alocațiilor: "Copiii nu au nicio vină! Drepturile lor legale trebuie respectate" Sursă poză: viata-libera.ro

Senatorul PSD, Mihai Fifor a anunțat că nu partidul pe care îl reprezintă nu va mai accepta amânarea alocațiilor copiilor. Acesta a dezvăluit că PSD va respinge în Camera Deputaților ordonanța de urgență care amână dublarea alocațiilor până la 1 august, motivând că acest lucru este nedrept pentru copii.

“PSD va vota creșterea imediată a alocațiilor pentru copii”

Anunțul PSD vine la câteva ore distanță după ce fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a anunțat de asemenea, că PSD va vota astăzi în Parlament dublarea alocațiilor: “Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului Orban-PNL prin care au amânat dublarea alocaţiilor de stat pentru copii va fi respinsă. Noi PSD ştim domnule Orban că PNL nu este interesat de copii pentru că aceştia nu votează dar ei sunt viitorul ţării şi merită dublarea alocaţiilor”, a susținut Budăi.

Pe de altă parte, Mihai Fifor a vorbit despre drepturile copiilor și despre banii pe care aceștia au dreptul să-i primească. Acesta acuză actualul Guvern de hoție și interes politic, în special, în apropierea alegerilor.

PSD va vota creșterea imediată a alocațiilor pentru copii. Parlamentarii PSD vor respinge astăzi în Camera Deputaților Ordonanța de urgență prin care guvernul Orban a amânat până la 1 august dublarea alocațiilor.

Copiii nu au nicio vină! Drepturile lor legale trebuie respectate și acordate, așa cum spune legea, nu tergiversate politic, pentru interesele cinic-electorale ale PNL.

De aceea PSD va respinge categoric amânarea dublării alocațiilor de către un guvern liberal sfidător, care a refuzat să aloce resursele cuvenite, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

„Dublarea alocațiilor copiilor nu va fi o povară”

Tot senatorul Mihai Fifor a afirmat că există bani pentru dublarea alocațiilor, doar că nu există interes către această direcție. Acesta susține că prin această investie benefică se poate reporni economia țării, după efectele nefaste ale pandemiei de COVID-19.

Bani sunt! Dublarea alocațiilor copiilor nu va fi o povară, cum încearcă să inducă PNL în opinia publică, ci un stimul economic! Banii în plus vor fi cheltuiți pe bunuri și servicii necesare copiilor, vor determina, cu certitudine, creșterea consumului și, pe cale de consecință, a producției, și se vor reîntoarce la stat prin venituri mai consistente din taxe și impozite.

Vor contribui astfel la repornirea economiei țării, grav afectată de criza COVID-19 și de lipsa măsurilor de sprijin coerent și consistent din partea guvernului PNL. Mai puțini bani în buzunarul clientei PNL și mai mulți bani în buzunarele copiilor din România!„, transmite senatorul PSD Mihai Fifor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI