06 ian. 2023 | 19:56

Veste uriașă pentru Ianis Hagi. Gică Hagi abia aștepta să audă asta

Știri generale
Veste uriașă pentru Ianis Hagi. Gică Hagi abia aștepta să audă asta
Veste uriașă pentru Ianis Hagi. Anunțul surpriză al antrenorului echipei de fotbal Glasgow Rangers, Michael Beale.

Veste uriașă pentru Ianis Hagi. Antrenorul echipei de fotbal Glasgow Rangers, Michael Beale, a declarat, vineri, 6 ianuarie, că, până la finalul lunii curente este posibil ca jucătorul să revină pe teren. Gigi Hagi abia aștepta să audă asta, în contextul în care sportivul nu a mai jucat de aproape un an de zile, din cauza unei accidentări grave.

Veste uriașă pentru Ianis Hagi

Vești de ultimă oră despre revenirea lui Ianis Hagi pe teren. La începutul anului 2022, jucătorul român de fotbal a suferit o gravă accidentare, în urma căreia a fost nevoit să se retragă din activitatea pe care o desfășura. Sportivul a suferit, pe data de 21 ianuarie, anul trecut, o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept.

S-a întâmplat la meciul de Cupă cu Stirling Albion. Atunci, Ianis Hagi a părăsit terenul după numai 14 minute de joc. A fost nevoit să respecte numeroase proceduri de tratare pentru a reveni în forță în fotbal. De la momentul cu pricina până în prezent, au fost făcute tot felul de speculații privind reîntoarcerea tânărului fotbalist.

Potrivit unui anunț făcut de conducerea clubului sportiv Glasgow Rangers, Ianis Hagi urma să se întoarcă pe terenul de fotbal la începutul anului curent, dacă totul funcționa potrivit planurilor. Acum, fotbalistul a primit o veste uriașă. Se pare că reîntoarcerea sa în echipa fostei campioane a Scoției va avea loc mai devreme decât s-ar fi așteptat mulți.

De câteva zile, Ianis Hagi a început să se antreneze împreună cu colegii săi de la Glasgow Rangers, potrivit informațiilor publicate de către sursele externe. Antrenorul clubului sportiv se arată foarte optimist cu privire la evoluția tânărului.

Ce a spus antrenorul Rangers

Mesaj superb pentru fanii clubului Glasgow Rangers. Vineri, 6 ianuarie, Michael Beale a făcut o declarație ce i-a îmbucurat pe susținătorii echipei de fotbal. Gică Hagi abia aștepta să audă asta! Ianis Hagi s-ar putea reîntoarce pe terenul de fotbal chiar mai devreme de luna februarie 2023, așa cum se estimase.

„Sperăm să-l vedem în acțiune până la finalul lunii. Atât el, cât și Souttar se antrenează acum normal, cu echipa”, a declarat, antrenorul lui Rangers, Michael Beale, într-o conferință de presă.

Într-o intervenție anterioară pentru publicațiile externe de sport, antrenorul explica faptul că Ianis Hagi va juca un rol foarte important în echipa de fotbal, după ce-și va reveni în formă. Michael Beale și-a exprimat încrederea în talentul și abilitățile sportive ale fotbalistului român, despre care a spus că este un jucător foarte bun.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Eurovision 2024. Trei țări au șanse mari să câștige concursul muzical
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Bucurie imensă pentru Simona Halep. Chiar ea a făcut anunțul: Sunt recunoscătoare...
Capital.ro
Sucul de morcovi, aur pentru sănătate. Efectul puternic pe care îl are asupra organismului
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro