Veste uriașă pentru fanii Exatlon! Fosta concurentă este însărcinată

de: Ana Chivu
03 07. 2020

Veste mare pentru fanii Exatlon! Una din concurentele din cadrul show-ului sportiv este însărcinată. Despre cine este vorba și când va deveni mamă pentru prima oară?

O fostă concurentă Exatlon este însărcinată

Diana Senteș este în culmea fericirii! Frumoasa concurentă de la Exatlon va deveni mamă pentru prima oară. Aceasta deși a participat la unul din cele mai iubite și cunoscute emisiuni sportive, duce o viață extrem de discretă. Antrenoarea de fitness nu a renunțat la exerciții nici pe durata sarcinii, astfel să se mențină în formă. Diana se bucură acum de cele mai frumoase momente din viața sa și așteaptă cu nerăbdare să-și țină copilașul în brațe. Vestea că aceasta îl va face tată pe bărbatul pe care îl iubește a venit chiar în perioada de izolare, conform wowbiz.ro.

Vedeta a făcut vestea publică pe rețelele de socializare. Aceasta a devenit cunoscută publicului larg după ce în urmă cu doi ani și-a făcut apariția la brațul lui Dani Oțil, fiind unele din puținele femei cu care a venit în prim-plan, după despărțirea de Mihaela Rădulescu. De asemenea, viitoare mămică a trăit o poveste frumoasă de dragoste și alături de Marius Turcu, fiul fostului acționar dinamovist Vasile Turcu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

1 warmup 6 exercises

O postare distribuită de Health-Fitness Private Coach (@diana.sentes) pe

Declarație de dragoste pentru viitorul soț

„For once in my life,i don’t have to try to be happy. When i’m with you, it just happens ?. You have this incredible way of making my heart happy.?”/”Prima oară în viața mea când nu trebuie să încerc să fiu fericită. Când sunt cu tine, pur și simpklu se întâmplă. Ai această cale incredibilă de a-mi face inima fericită”, a fost mesajul Dianei din descrierea unei poze cu aceasta și tatăl copilului său îdin vacanță.