14 feb. 2023 | 08:27

Veste tristă despre Camilla, soția Regelui Charles. Are covid pentru a doua oară

News
Veste tristă despre Camilla, soția Regelui Charles. Are covid pentru a doua oară
Veste tristă despre Camilla

Regina Consoartă a fost nevoită să își anuleze toate angajamentele programate pentru această săptămână. Reprezentanți ai Palatului Buckingham au anunțat că soția Regelui Charles, Camilla, are Covid pentru a doua oară. Ce simptome are.

Camilla, testată pozitiv pentru Covid-19

Luni, Palatul Buckingham a transmis că Regina Consoartă, Camilla, a fost diagnosticată cu Covid-19. În vârstă de 75 de ani, soția Regelui Charles a mai avut o dată boala în 2022 și era vaccinată.

Inițial, Palatul a anunțat că Regina Consoartă și-a anulat o vizită ce fusese programată pentru marți în West Midlands, din cauza unei „boli sezoniere”, dezvăluind apoi că este vorba despre Covid.

„După ce a prezentat simptome asemănătoare unei răceli, Majestatea Sa Regina Consoartă a fost testată pozitiv cu virusul care cauzează COVID-19.

Cu mult regret, ea şi-a anulat toate angajamentele publice din această săptămână şi a prezentat scuzele sale sincere tuturor persoanelor care urmau să asiste la ele”, a anunţat Palatul Buckingham într-un scurt comunicat de presă despre starea de sănătate a soţiei în vârstă de 75 de ani a suveranului britanic.

Pe 6 mai, la ceremonia ce va avea loc la Westminster Abbey din Londra, Camilla va fi încoronată alături de Regele Charles al III-lea.

„Am o imensă compasiune pentru ea, să ştiţi”

Soția Regelui Charles a fost atacată în mai multe rânduri de ful său vitreg, atât în interviuri cât și în rândurile cărții autobiografice pe care a lansat-o la începutul acestui an.

Harry susține că a fost un simplu pion sacrificat de Camilla „pe altarul ei personal de PR” pentru a-și reabilita imaginea după ce a fost văzută ani la rând ca „a treia persoană” în căsnicia lui Charles cu Diana: „Am sentimente complexe în legătură cu un părinte vitreg despre care cred că m-a sacrificat recent pe altarul ei personal de PR”.

„Am o imensă compasiune pentru ea, să ştiţi. Fiind a treia persoană în căsnicia părinţilor mei, şi ea avea o reputaţie sau o imagine de reabilitat. Indiferent de conversaţiile care au avut loc, de înţelegerile sau de târgurile făcute la început, ea a fost lăsată să creadă că aceasta ar fi cea mai bună cale de a face acest lucru”, a scris Harry.

„Ea este mama mea vitregă. Nu o privesc ca pe o mamă vitregă rea. Văd pe cineva care s-a căsătorit în această instituţie şi care a făcut tot ce a putut pentru a-şi îmbunătăţi reputaţia şi imaginea, de dragul ei”, a mai spus Ducele de Sussex.

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
A murit un cunoscut milionar român. Om de afaceri controversat
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Ungurii voiau să îngenuncheze Transilvania. Ce plănuia Ungaria în inima României
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro