Veste incredibilă despre serialul Las Fierbinți. Ce s-a întâmplat la PRO TV

Veste incredibilă despre serialul Las Fierbinți. Ce s-a întâmplat la PRO TV
Vezi topul celor mai urmărite seriale de români în timpul pandemiei de COVID-19

Suspendat la rândul lui din cauza pandemiei de COVID-19, serialul de comedie Las fierbinţi se menține în topul audiențelor chiar dacă difuzează reluări. Drama din micul sat din Muntenia este urmărită cu interes de telespectatori, cu atât mai mult cu cât măsurile de siguranță luate de autorități impun izolarea la domiciliu.

Las Fierbinți face oricând audiențe

Cu fiecare episod, fie el dat în reluare, filmul de comedie face audiențe, aventurile protagoniștilor adunând în fața micilor ecrane foarte multe perechi de ochi dornice să privească secvețe amuzante, mai ales pe vreme de izolare. Din cauza răspândirii noului coronavirus, ProTV a trebuit să suspende filmările pentru Las fierbinţi.

Cu toate că au fost difuzate doar două episoade noi, iar restul reluări din sezoanele mai vechi, cifrele de audiență s-au menținut de la o lună alta. Chiar și pe vreme de criză, fierbințeii au avut o medie de audiență de peste 2,1 milioane de telespectatori.

Difuzat pe ProTV, Las fierbinţi, a ocupat primele locuri în topul celor mai urmărite seriale.

Audiențe seriale. Românii vor filme cu români

Mai mult, serialul de comedie nu este singurul în această situație. Tot din cauza crizei sanitare au fost întrerupte filmările și pentru serialul Vlad, care nu a prins mai mult de patru episoade noi, dintre care trei au fost difuzate în luna mărțișorului. La fel se întâmplă și în cazul serialulului Sacrificiul: Alegerea, difuzat la Antena 1.

Excepție face serialul turcesc Mă numesc Zuleyha, de la Kanal D, care este la fel de intens urmărit în luna pandemiei ca și celelalte seriale TV românești, menționate mai sus, și a adunat, în medie, 1,7 milioane de privitori din toată țara.

Seriale românești – bătaie în audiențe
Seriale românești – bătaie în audiențe

La nivel național, serialul Vlad a fost pe locul cinci, adunând, în medie, aproximativ  1,4 milioane de telespectatori, iar în ceea ce privește audiențele serialului Antenei 1, Sacrificiul a scos o medie de audiență de cca. 1,3 milioane de urmăritori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI