Veste importantă pentru Simona Halep, în plin scandal de dopaj. Ce mesaj i-a transmis unul dintre cei mai importanți sponsori – VIDEO

Veste importantă pentru Simona Halep, în plin scandal de dopaj. Ce mesaj i-a transmis unul dintre cei mai importanți sponsori - VIDEO

Simona Halep este susținută de unul dintre cei mai importanți sponsori din România, chiar și în plin scandal de dopaj. Compania de bricolaj cu care are contract i-a transmis un mesaj, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, în care îi spune că este alături de ea în acest moment dificil.

Simona Halep, susținută de unul dintre cei mai importanți sponsori din România

Simona Halep a pierdut sume mari de bani din cauza scandalului de dopaj. După testul pozitiv de la US Open 2022, din luna august, a fost suspendată provizoriu și nu a mai putut să participe la nicio competiție oficială organizată de WTA sau ITF. S-a pus întrebarea, pe bună dreptate, cum vor reacționa sponsorii știut fiind faptul că firmele sunt „foarte sensibile” când este vorba de un sportiv care este acuzat că nu și-a apărat corect șansele.

Și totuși, partenerii din România nu dau semne că ar vrea să renunțe la ea. Dimpotrivă! Chiar de 1 Decembrie, ziua națională a țării noastre, compania Dedeman a dat publicității un filmuleț prin care transmite clar mesajul că este alături de jucătoarea din Constanța, fost lider al clasamentului profesionist feminin.

„Să fii lângă cineva când are succes e simplu! Să fii acolo când dă de greu e cu adevărat important. Suntem alături de Simona și la bine și la greu. La fel de dedicați!”, au transmis cei de la Dedeman. Nu doar firma de bricolaj nu a denunțat contractul cu Simona, ci și Banca Transilvania și-a arătat susținerea pentru sportiva din Constanța, scrie playsport.ro.

Nike, Wilson sau Hublot, companii din străinătate cu care marea noastră campioană are parteneriate, nu au luat nicio poziție în scandalul de dopaj în care românca este implicată.

Ce se întâmplă cu turneul de la Johannesburg, după ce Simona Halep a fost exclusă

Simona Halep ar fi trebuit să participe la un turneu caritabil la Johannesburg, la începutul lunii decembrie, dar organizatorii au anunțat că jucătoarea din România a fost înlocuită de „Regina Așilor”.

„Karolina Pliskova din Republica Cehă, poreclită «Regina Așilor», cea mai bună jucătoare de tenis din lume în anul 2015, vine în Africa de Sud! Pliskova va juca la Africa Cares, pe stadionul DP World Wanderers din Johannesburg. Ea o înlocuiește pe românca Simona Halep, care a fost suspendată pentru dopaj”, a notat US Press Association.

La doar câteva zile după ce au exclus-o pe sportiva noastră, organizatorii au transmis că au anulat turneul și nu au oferit mai multe detalii despre motivele i-au determinat să ia această decizie.

Urmăriți Playtech.ro și pe