Veste genială pentru copiii din Buzău. Unde s-a amenajat cel mai nou parc de distracții. Ce alte surprize îi așteaptă pe cei mici de 1 iunie

Veste genială pentru copiii din Buzău. Unde s-a amenajat cel mai nou parc de distracții. Ce alte surprize îi așteaptă pe cei mici de 1 iunie
Un nou parc de distracții pentru copiii din Buzău

De 1 iunie, copiii din Buzău vor avea parte de multe surprize. În Piața Dacia se va deschide un parc de distracții cu numeroase caruseluri, exact pe placul celor mici. De asemenea, și Muzeul Județean are multe evenimente, printre care și expoziții de păpuși și motociclete.

Parc nou de distracții în Buzău

Primăria Buzău a dorit ca anul acesta să ofere cât mai multe distracții copiilor de ziua lor. Așa că, reprezentanții primăriei au dispus amenajarea unui parc de distracții ce va dura două sau chiar trei săptămâni. De 1 iunie, copii, alături de părinți și bunici, sunt invitați și la activitățile Consiliului Județean. Acestea sunt organizate de instituțiile din subordine.

Tuturor copiilor participanți la evenimentele organizate de Muzeul Județean Buzău, Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău vor primi dulciuri și sute de baloane. În parteneriat cu cele două instituții este se află și RC B-Zones Buzău.

La Muzeul de Etnografie „Vergu Mănăilă” se deschide, la ora 10:00, cea mai mare expoziție de păpuși Arădeanca. O oră mai târziu, la ora 11:00, începe un spectacol organizat de elevii Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău, sediul central al Muzeului Județean Buzău. Spațiul este acoperit, însă în aer liber.

La sediul central al Muzeului Județean Buzău are loc o expoziție de motociclete, RC B-Zones și shooting pe motoare Bikers for Kids, începând cu ora 12:30. Accesul este gratuit atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Activități de Ziua Copilului în Brașov

Ziua Internațională a Copilului vine cu o veste bună și pentru cei mici din Brașov. În această zi, Grădina Zoologică și Centrul de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov își deschide porțile gratuit pentru copiii până în 14 ani. De asemenea, între orele 11:00 – 19:00, micuții vor avea o zi plină de distracții la parcul Zoo din Noua.

„Ziua Internaţională a Copilului înseamnă ziua în care toţi copiii ar trebui să zâmbească, să se bucure de jocuri şi distracţii, să facă desene pe asfalt, să se plimbe cu părinţii sau bunicii, să îşi facă prieteni noi. Înseamnă generozitate, dragoste, inocenţă, duioşie. De aceea noi, municipalitatea, ne-am gândit să le oferim o zi de sărbătoare, pe care să o petreacă alături de cei dragi şi de care să se bucure din plin”, a declarat viceprimarul Sebastian Rusu.

În întâmpinarea copiilor a venit și Centrul de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov. Aici, copii se pot bucura de cele 8 piste de bowling, vor putea juca tenis de masă, biliard, vor putea juca minigolf și se pot distra pe simulatoarele din centru sau la jocurile electronice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI