Veste bună pentru fanii Las Fierbinți. Ce se întâmplă cu serialul PRO TV

Veste bună pentru fanii Las Fierbinți. Ce se întâmplă cu serialul PRO TV

Fanii serialului ”Las Fierbinți” au fost dezamăgiți să afle că și sitcomul de succes a fost suspendat pentru o perioadă din cauza pandemiei de coronavirus.

Veste bună pentru fanii Las Fierbinți

Serialul de comedie Las fierbinţi se menține în topul audiențelor chiar dacă difuzează reluări. Drama din micul sat din Muntenia este urmărită cu interes de telespectatori, cu atât mai mult cu cât măsurile de siguranță luate de autorități impun izolarea la domiciliu.

Producția celor de la PRO TV, chiar dacă ne aflăm în plină criză și cu filmările suspendate, face audiențe oricând și cu orice episod. Până în acest moment episoadele difuzate în luna martie au adunat telespectatorii la televizor tocmai datorită faptului că oamenii au stat mai mult în casă din cauza pandemiei.

Veste bună pentru fanii Las Fierbinți. Ce se întâmplă cu serialul PRO TV
Veste bună pentru fanii Las Fierbinți. Ce se întâmplă cu serialul PRO TV

Conform celor de la paginademedia.ro, episoadele au adunat cifre de audiență foarte bune și s-au menținut de la o lună alta, chiar dacă au fost doar două episoade noi și multe reluări din sezoane mai vechi din Las Fierbinți la Pro TV.

Cu fiecare episod, fie el dat în reluare, filmul de comedie face audiențe, aventurile protagoniștilor adunând în fața micilor ecrane foarte multe perechi de ochi dornice să privească secvețe amuzante, mai ales pe vreme de izolare. Din cauza răspândirii noului coronavirus, ProTV a trebuit să suspende filmările pentru Las fierbinţi.

Ce se întâmplă cu serialul PRO TV

Cu toate că în aceste zile reluările sunt la mare putere, serialu celor de la PRO TV a ocupat primele locuri în topul celor mai urmărite seriale TV. Două episoade din noul sezon și mai multe din sezoane mai vechi i-au ținut pe români în fața televizoarelor.

Audiențele, conform celor de la paginademedia.ro, arată că peste două milioane de români s-au uitat, în medie, la serialul de comedie în martie. Astfel că, pe urban serialul a ocupat locul întâi în preferințele telespectatorilor români, lucru care nu face decât să demonstreze că ”Las Fierbinți”încă mai are priză la publicul românesc de gen.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI