Verdictul îngrijorător pe care medicii i l-au dat lui Dan Capatos. A făcut mărturisirea chiar în timpul emisiunii lui de la Antena Stars

Verdictul îngrijorător pe care medicii i l-au dat lui Dan Capatos. A făcut mărturisirea chiar în timpul emisiunii lui de la Antena Stars
Verdictul ingrijorator pe care medicii i l-au dat lui Dan Capatos. A facut marturisirea chiar in timpul emisiunii lui de la Antena Stars

Dan Capatos are motive să fie îngrijorat în privința stării sale de sănătate. Gazda emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars e predispus la boli psihice grave. Despre ce este vorba, de fapt. Ce i-au spus medicii i-a speriat pe fani.

Ce probleme serioase de sănătate are Dan Capatos

Dan Capatos a rămas cu sechele după atacul ischemic tranzitoriu pe care l-a suferit în 2019. De atunci, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show este extrem de preocupat de sănătatea sa mentală, motiv pentru care, recent, a fost sfătuit să treacă pragul cabinetului medical de specialitate, pentru o serie amănunțită de analize.

Vedeta de la Antena Stars a mărturisit că doctorii i-au dat un verdict destul de dur. Se pare că, din cauza accidentului cerebral suferit, celebrul jurnalist este predispus la alte afecțiuni neurologice și trebuie să fie cât mai atent să-și supravegheze stilul de viață, adoptând unul cât mai sănătos posibil.

„Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer. Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap.

Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea.

Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme”, a povestit Dan Capatos prin ce chin a trecut, acum doi ani de zile.

Dan Capatos a făcut un accident cerebral în 2019

Acum doi ani, Dan Capatos a avut parte de o vacanță de coșmar. Vedetei i s-a făcut rău în timp ce se afla în avion, alături de soția și familia lor. Prezentatorul TV a simțit cum i-a amorțit jumătate din cap și nu mai vedea bine.

Din păcate, se pare că Dan Capatos a moștenit problemele de această natură de la mama sa. Gazda emisiunii Xtra Night Show a declarat că mama lui a făcut un atac cerebral pe vremea când Capatos avea 18 ani. Din fericire, femeia și-a revenit.

„Mama a făcut un accident vascular. Aveam 18 ani pe atunci, eu vorbeam de la Ploieşti. Doctorii îmi spuneau că e bine şi peste cinci zile m-au sunat şi mi-au zis să vin că are nevoie de însoţitor. Era legumă. Din fericire şi-a revenit”, a declarat Dan Capatos, acum câțiva ani, în emisiunea Un show păcătos de la Antena 1.