Vedetele care se împacă doar pentru Crăciun. Au divorțat cu scandal, dar fac un compromis pentru bani

Vedetele care se împacă doar pentru Crăciun. Au divorțat cu scandal, dar fac un compromis pentru bani
Cuplu cunoscut, împăcare nebănuită de Crăciun

Un fost cuplu foarte iubit din showbiz-ul românesc vine cu o veste îmbucurătoare către fanii lor. Despre cine este vorba și de ce se zvonește că ar fi șanse de împăcare fix înainte de Crăciun?

Cuplu cunoscut, împăcare de Crăciun. Divorțul cu scandal e dat uitării pentru un compromis

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit cu scandal deja de o bună perioadă, deși imediat după separare au mai fost zvonuri că au încercat să se împace. În ultimele luni cei doi au negat cu tărie că ar mai putea fi ceva între ei, dar lucrurile se pare că ar sta în realitate altfel. Mai exact, cei doi cântăreți de muzică de petrecere urmează să petreacă împreună Crăciunul, amândoi jurând că vor avea niște sărbători de neuitat.

Deși nu mai sunt un cuplu, iar certurile dintre ei nu au fost unele ușoare și de trecut repede cu vederea, soliștii au continuat să activeze împreună și să împartă ori de câte ori e nevoie aceeași scenă și aceleași melodii de dragoste pe care fanii le îndrăgesc. ”Viața profesională e viața profesională și cu siguranță au existat și vor mai exista conjuncturi de genul acesta”, a spus Carmen de la Sălciua, după ce s-a aflat conjunctura în care vor fi foștii soți. Amintim că după separarea legală Carmen a refuzat luni la rând să mai aibă vreo legătură cu fostul amorez.

”Nu doar că vor face atmosferă cu melodiile pe care le au, ci vor cânta și împreună. A fost multă muncă de lămurire, Culiță a fost mai sceptic, dar Carmen de la Sălciua a acceptat imediat să petreacă Crăciunul cu el, pe scenă. Vor locui la același hotel, în camere separate, cel puțin teoretic, dar apropiate”, au spus, în exclusivitate, unul dintre organizatorii evenimentului din Londra, pentru wowbiz.ro.

„Ne gândeam să avansăm relația, doar că ceva s-a schimbat”

”După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”
Carmen de la Sălciua

”Și eu simțeam că ne potrivim, chiar ne gândeam să avansăm în relație… Doar că, ceva, și nu știu ce, s-a schimbat. Adică, să fiu sincer, dacă acum un an, acum câteva luni, chiar și luna trecută, băgam mâna în foc pentru Carmen, în ultimele săptămâni ceva s-a schimbat total. Nu știu ce, dar am simțit…”
Cosmin Isăilă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI