Vedeta TV care prepară propria rețetă de pui cu bere. A ajuns virală pe internet
Știai că pulpele de pui pot fi gătite cu bere? O vedetă pe care este posibil să o știi de la TV a dezvăluit cum poți să faci și tu acasă acest fel de mâncare. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente. Rețeta a devenit virală pe internet, iar marii iubitori de cărnuri s-au declarat încântați de ea.
Bucătarul care gătește o rețetă ingenioasă: pulpe de pui cu bere
Puiul este una dintre cărnurile preferate ale românilor. Multora le place să consume pulpe de pui, fiindcă sunt foarte ușor de preparat și, în plus, sunt și consistente. Dacă dorești să ai parte de o masă simplă, dar savuroasă, fără să depui prea mult efort, îți recomandăm rețeta unei vedete.
Gino D’Acampo este bucătarul care prepară pulpe de pui delicioase – nu în orice formă însă, ci cu bere. Mulți îl cunosc de pe micile ecrane, el prezentând tot felul de rețete la TV. Aceasta nu este pe gustul tuturor, însă marii iubitori de cărnuri s-au declarat încântați de pulpele de pui cu bere.
„Nu multor oameni le place să gătească pulpe de pui cu bere, dar eu o fac pentru că sunt drăguțe și fragede și sunt foarte, foarte gustoase”, a spus bucătarul Gino D’Acampo, prezentându-și rețeta din cartea lui de bucate, Gino’s Italian Family Adventure.
Te-ar putea interesa și: Cu ce să înveleşti carnea de pui înainte de a o pune la cuptor. Aşa va ieşi suculentă şi fragedă
Lista ingredientelor de care ai nevoie
- ceapă
- rozmarin
- pancetta
- pulpe de pui
- bere sardiniană (sau altă bere care să semene la gust)
- supă de legume sau pui
Te-ar putea interesa și: Cu ce să ungi pulpele de pui înainte de a le băga la cuptor. Preparatul va avea un gust perfect
Cum prepari pulpe de pui cu bere
- Se încălzește o tavă.
- Se taie cubulețe pancetta, se pune în tavă și se așteaptă până când aceasta eliberează uleiul.
- Se adaugă ceapa tăiată cubulețe și rozmarin.
- Se adaugă un strop de ulei de măsline și piper negru.
- Se gătește ceapa și pancetta până la 8 minute, până când devin crocante.
- Se pun pulpele de pui în tavă și se lasă la gătit până la 6 minute, până se colorează pielea.
- Se întorc pulpele de pui pe cealaltă parte și se adaugă supă de legume sau pui.
- Se toarnă berea în tavă și se așteaptă până când aceasta fierbe și se reduce la jumătate.
- Se mai adaugă puțin rozmarin.
Pulpele de pui preparate în bere sunt gata. Pot fi servite după cinci minute, după ce au fost gătite. Se pot asezona cu o salată sau cu alte preparate preferate. Poftă bună!