Vedeta feminină din România care a rupt tăcerea la 4 ani de la divorț. Bărbatul este acum cu altă celebritate

Vedeta feminină din România care a rupt tăcerea la 4 ani de la divorț. Bărbatul este acum cu altă celebritate
Cu cine se iubeste fostul ei sot

O vedetă din România a vorbit despre divorțul de soțul ei, la patru ani după ce evenimentul s-a petrecut. Cei doi nu mai formau de mult timp un cuplu, potrivit vedetei, însă abia în urmă cu patru ani au decis să divorțeze oficial. Erau căsătoriți de 9 ani, însă locuiau în orașe diferite și nu s-au potrivit niciodată. Mai mult, cei doi aveau viziuni complet diferite despre viață. Acum, vedeta s-a hotărât să rupă tăcerea despre separarea de soțul ei.

A mărturisit totul, la 4 ani de la divorț

La patru ani de la divorțul dintre Julia și Bogdan Chelaru, artista face mărturisiri cu lacrimi în ochi. Ea a povestit despe cum s-au cunoscut și a dezvăluit motivul pentru care s-a ajuns la divorț.

„Bogdan m-a văzut la tv. Cântam piesa aia . I-a plăcut de mine și mi-a găsit numărul de telefon. M-a sunat, eram la Constanța atunci și ne-am întâlnit la restaurant. Mi-a zis omul că s-a îndrăgostit.

Bogdan a fost special. Mă curtau mulți bărbați atunci”, a dezvăluit Julia, la Pro TV.

Au stat căsătoriți timp de 9 ani, însă drumurile lor s-au despărțit după 4 ani de căsnicie.

„Din păcate, însă, s-a ajuns la divorț. Nu mai eram fericiți de ani buni, dar am continuat așa. El, în ultimii ani, a plecat la Târgoviște să-și împlinească visul lui, actorie, cascadorie, cai, lupii albi. 

Eu am rămas aici, în București, nu mă mai regăseam. Ne-am întâlnit acasă să vorbim. Am plâns ca doi copii când am decis să ne despărțim, ne-am ținut de mână.

A venit notarul a doua zi și asta a fost. 

În mașină mi-a zis să fiu cuminte să-mi găsesc un băiat bun! Nu vreau să intru în alte detalii din viața mea. Per total, o femeie din generația mea a cam închis ochii ca să nu rămână singură”, a mai spus solista.

Cu cine se iubește acum fostul ei soț

Bogdan Chelaru s-a căsătorit anul trecut cu una dintre prietenele lor, Cătălina Ponor. Pe Julia nu a surprins-o această relație.

Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea!

Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat.

Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, a declarat Julia Chelaru.