Vedeta din România pe care nimeni nu o mai recunoaște. Transformarea e aproape totală

de: Anca Lupescu
03 12. 2021

Cu siguranță îți amintești de el de la Românii au Talent. Vedeta a participat la prima ediție a talent show-ului, acolo unde a uimit jurații cu timbrul său vocal și a câștigat al doilea loc. Finalistul primului sezon al emisiunii este acum complet schimbat și chiar de nerecunoscut. El are o carieră impresionantă și multe realizări pe plan muzical. A intra tprintre primii la Conservator și a întâlnit-o pe Angela Gheorghiu, una dintre cele mai cunoscute românce la nivel internațional.

Transformare uimitoare a unei vedete din România

Tânărul Narcis Ianău are 26 de ani și s-a făcut remarcat în prima ediție a Românii au Talent, din 2011. El a fost invitat și în următorul an la emisiune. Artistul s-a născut în Bacău, iar de la 5 ani a început să cânte în corul Bisericii Catolice din Barați.

A terminat gimnaziul și apoi a urmat un liceu de arte. La terminarea liceului, el și-a început studiile la Academia de Muzica Gheorghe Dima din Cluj.

A știut mereu că muzica este calea lui, așa că a participat la show-ul de talente, unde jurații au rămas uimiți de vocea lui.

El a cântat „O mio babbino caro” din opera Gianni Schicchi de Giacomo Puccini și a obținut trei de da din partea juriului.

Acum are spectacole în toată lumea

A ieșit pe locul al doilea, primul loc fiind câștigat de Adrian Țuțu. Un an ai târziu, el a revenit pe scena care l-a consacrat, ca invitat special.

Acum, tânărul arată cu totul schimbat. Din băiatul de pe vremuri, a devenit un adevărat bărbat, iar cariera lui a cunoscut o dezvoltare impresionantă.

A semnat un contract cu Frank Peterson, producătorul care a lucrat cu Andrea Bocelli și Sarah Brightman.

În ianuarie 2015, el a debutat la Opera Română din Cluj, un real succes avându-l în rolul păstorașului din opera Tosca.

În plus, Narcis Ianău a fost și în turneu în 2016 în Europa, alături de Gregorian și Amelia Brightman în peste 70 de orașe și 16 țări.

A devenit cunoscut în Europa și a participat la un turneu alături de Sarah Brightman, în Asia, care s-a bucurat de un real succes.

Acum, Narcis Ianău străbate lumea în lung și în lat pentru a cânta, iar rampa lui de lansare a fost Românii au Talent. Momentan, artistul se află în Massachusetts și urmează să plece spre New York.