Vedeta din România, nemulțumită de voucherele de 50 de euro pentru pensionari: „O bătaie de joc!” EXCLUSIV

de: Alexandru Catalan
18 04. 2022

Cornel Palade, fostul partener de scenă al lui Romică Țociu, a devenit de câteva luni bune un observator atent al celor din jurul său. La cei 70 de ani ai săi pe care îi împlinește chiar în 2022, vedeta susține că de multe ori i se pare că lumea e foarte schimbată. Ori că el însuși pare că nu mai poate ține pasul cu transformările celor din jur. În exclusivitate pentru Impact.ro, actorul ne-a mărturisit că voucherele de 50 de euro sunt o bătaie de joc pentru pensionari.

Nici parodia pare să nu aibă ac de cojocul politicienilor

Mai mult, fostul mare actor de revistă susține că nici parodia nu mai are efect în țara asta:

„Pe vremuri nu chiar atât de îndepărtate, mai atrăgeai atenția, mai spuneai despre unul sau altul câte ceva și exista câte un cineva care parcă se sesiza. Nu doar lumea se amuza, dar părea că există și un alt fel de efect.

Sau măcar pe durata campaniei electorale, politicienii mai lăsau măcar aparența că se apropie și de artiști, și de oameni. Coborau în stradă, ofereau chiar și contracte de campanie electorală. Azi, așa ceva nu mai există!

Astăzi câini latră, adică artiștii, și ceilalți își văd binemersi de treaba lor, mufați la bugetul de bani. Iar când apucă sursa aceea de bani, nu-i mai drumul în ruptul capului. Mă și întreb unde cred ei că vor duce toți acei bani pe care nu-i mai împart cu aproape nimeni?”, a arătat Cornel Palade.

Cornel Palade, despre pensiile românilor

El face deja haz de necaz atunci când aude că politicienii și televiziunile ating subiectul pensiilor românilor:

„A devenit un fel de șlagăr. Toate televiziunile reiau acest subiect de mai multe ori pe zi. Este vorba despre pensiile românilor. E un subiect care aduce audiență. Multă, multă vorbărie și cam atât. Fiindcă atunci când intrăm în supermarket, observăm vreo diferență în favoarea oamenilor?”, ne-a mai mărturisit vedeta în exclusivitate pentru Impact.ro.

Palade adaugă și un posibil răspuns.

„Nu știu dacă românul a observat deja, dar magazinele mari afișează de la o vreme prețurile la suta de grame. Nu mai e vorba despre kilogram, ci despre suta de grame. 6 lei suta de grame de carne de miel. Adică 60 de lei kilogramul. Și cine cumpără doar o sută de grame de carne de miel, de Paști?!”, își varsă amarul îndrăgitul actor.

Cornel Palade, nemulțumit de voucherele de 50 de euro pentru pensionari

Cornel Palade a comentat sec și anunțul autorităților legat de lansarea voucherelor în valoare de 50 de euro pentru categoriile de cetățeni cei mai defavorizați, ajutoare ce ar urma să se aplice de la 1 iunie.

„O bătaie de joc! Altădată, pe scenă i-aș fi spus „c`est un bataille de joc!”. Dar asta a fost ieri!”, ne-a mai adăugat actorul de comedie.

Mai în glumă, mai în serios, artistul de revistă crede că românii trăiesc cea mai bună perioadă a vieții lor:

„Aud peste tot, de săptămâni bune, că prețul motorinei și cel al benzinei a crescut la cote foarte mari. Și toate astea, toate străzile gem în continuare de mașini. Sau strigăm că nu mai avem bani de mâncare! Iar când ajungem în supermarket ne burdușim cărucioarele cu de toate!”, susține vedeta care nu mai apare alături de Romică Țociu la TV.

Și tot Cornel Palade, fost coleg de spectacole cu Romică Țociu, adaugă că e foarte posibil ca mulți să nu-i împărtășească opinia.

„Poate vor spune despre mine ceva de genul „Lasă-l, are o vârstă și nu mai înțelege lumea! Să nu ne facem păcate cu el, acum înainte de Paști!””, conchide el, nu înainte de adăuga totuși că după el valoarea prieteniei a devenit ceva de neprețuit, în ziua de azi.