Vedeta din România care se afla în Turcia înainte de cutremurele devastatoare. „Imagini şocante”

de: Ioana Bucur
08 02. 2023

Mărturii terifiante din infernul pe care îl trăiesc acum milioane de oameni. O vedetă din România se afla în Turcia cu doar 24 de ore înainte de cutremurele devastatoare. Tânăra mămică a dezvăluit că ea și fiica sa au fost în vizită la rude chiar în orașul Gaziantep, cel mai afectat de seismul care a luat mii de vieți.

„Am fost șocată să aflu că jumătate din oraș a căzut”

Cristina Almășan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete ale mediului online românesc. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat de origine turcă, cei doi devenind părinții unei fetițe superbe.

Vloggerița se poate considera cu adevărat norocoasă, căci a fost în orașul Gaziantep cu doar o zi înainte de cutremurele devastatoare, nu în vacanță, ci în vizită la părinții iubitului său. Cristina a explicat că, din fericire, toată familia sa este în siguranță.

„La mine e puțin mai complicat, practic eu am mers la familia iubitului meu. Am fost șocată să aflu că jumătate din oraș a căzut, dar în același timp mă bucur cumva că toată familia iubitului meu e bine și nu s-a întâmplat nimic grav cu ei. Au fost foarte speriați, s-au trezit cu mobila căzând peste ei în casă. S-au trezit șocați și speriați. Toată lumea e bine”, a spus Cristina Almășan, pentru spynews.ro.

„Nu aș fi vrut să trăiesc asta alături de ea”

Rudele din Turcia i-au trimis mai multe imagini terifiante din orașul distrus de cutremurul de 7,8 grade.

„Mie mi-a arătat cumnata mea pe videocall niște imagini super șocante. E foarte trist ce s-a întâmplat. Mă bucur că ne-am întors la timp, mi-aș fi făcut mare griji să fiu acolo împreună cu copilul pentru că am fost împreună cu bebelușa. Nu aș fi vrut să trăiesc asta alături de ea”, a mai adăugat vloggerița.

Bilanțul victimelor crește de la o oră la alta. Până în acest moment, autoritățile au anunțat că peste 9.500 de persoane și-au pierdut viața. Salvatorii duc o luptă contra cronometru pentru a-i scoate pe supraviețuitori de sub dărâmături, misiunea lor fiind mult îngreunată de condițiile meteo nefavorabile.