Vedeta din România care s-a pozat în cadă. A pus fotografia direct pe internet, spre uimirea tuturor. Foto

Vedeta din România care s-a pozat în cadă. A pus fotografia direct pe internet, spre uimirea tuturor. Foto
Vedeta din România care s-a pozat în cadă. A făcut fotografia publică, fără niciun fel de inhibiții. Puțini nu s-ar fi așteptat.

Vedeta din România care s-a pozat în cadă. Deși se credea că s-a cumințit, bruneta a luat prin surprindere pe aproape toată lumea făcând publică o fotografie incendiară și foarte intimă. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un astfel de gest. Materialul a putut fi vizualizat de toți internauții. Foto.

Vedeta din România care s-a pozat în cadă

Andreea Tonciu nu mai are nevoie de nicio introducere. Toată lumea o știe. Râsul colorat și aparițiile sale incendiare pe ecranele televizoarelor au făcut-o cunoscută în întreaga țară. Totuși, de când a devenit mămică cu normă întreagă, fosta parteneră a lui Nicolae Mitea a mai rărit-o cu astfel de ipostaze.

Până acum, când, parcă pe nepregătite, a decis să își ia prin surprindere urmăritorii din mediu online. Vedeta de televiziune a făcut public un material la care nu se aștepta aproape nimeni. Bruneta s-a pozat în cadă, complet goală, după care a decis să publice fotografia pe pagina sa de Instagram.

Andreea Tonciu i-a uimit pe toți cu apariția sa. Vedeta s-a fotografiat complet goală, în timp ce își acoperea sânii cu mâna și scotea limba la cameră. Materialul dezvăluit de brunetă a stârnit tot felul de controverse în spațiul online, unde este urmărită de peste 411.000 de utilizatori online.

Nu este nevoie să vă spunem noi mai multe. Imaginea încărcată în galeria FOTO vorbește de la sine. Puțini sunt cei care știu ce se petrece în viața brunetei. Cert este că aceasta a decis să iasă în forță din zona de „comfort” în care trăiește de ceva vreme. În orice caz, Andreea Tonciu a răvășit mințile tuturor bărbaților cu imaginea publicată.

Cum se menține în formă Andreea Tonciu

Fosta iubită a lui Nicolae Mitea este una dintre cele mai mediatizate vedete din țara noastră. Mereu a avut grijă la felul în care se prezintă în spațiul public. Întotdeauna, bruneta a fost atentă la aparițiile sale și a acordat un interes deosebit fizicului său. Se știe deja că a urmat diete drastice, doar pentru a atinge numărul de kilograme pe care și l-a impus.

În urmă cu mai multă vreme, fosta concurentă „Survivor” a făcut dezvăluiri de senzație din viața sa personală. Bruneta a recunoscut că a trecut printr-o perioadă în care frigiderul din casă era absolut gol. Copilul îl ducea la bunici, ca să mănânce. Sau, mânca din oraș, întrucât Andreea Tonciu nu voia să gătească.

„Eu sunt o persoană care mănâncă foarte mult. Sunt foarte pofticioasă. Trebuie să gust din fiecare. (…) Am zis „Băi, gata! Trebuie să pun stop mâncării, să nu mai gătesc”. De 12 zile, dacă vii la mine acasă, este frigiderul gol, nu a mai gătit absolut nimic”, spunea Andreea Tonciu, în urmă cu mai multă vreme.

Bruneta a respectat cu strictețe, într-o anumită perioadă de timp, și programul sportiv pe care decise să îl urmeze. Nu știm cât de activă mai este, din acest punct de vedere. Odată, bruneta se lăuda cu formele pe care le prezenta, după ce făcuse sală.

Urmăriți Playtech.ro și pe