Vedeta din România care nu a absolvit liceul până la vârsta de 35 de ani. „E un gol din adolescenţa mea”

Vedeta din România care nu a absolvit liceul până la vârsta de 35 de ani.
Vedeta din România care nu a absolvit liceul până la vârsta de 35 de ani

Feli Donose se bucură de succes pe plan profesional, este împlinită și pe plan personal, dar artista a avut parte de numeroase obstacole până să cunoască celebritatea.

Vedeta din România care nu a absolvit liceul până la vârsta de 35 de ani

Astfel, Feli Donose a plecat de acasă când nici nu împlinise vârsta de 18 ani. Ea a ales să renunțe la școală, ca să se dedice în totalitate pasiunii ei: muzica. Deși acum are vârsta de 35 de ani, Feli Donose a recunoscut că nici în ziua de azi nu a absolvit liceul economic.

„La jumătatea clasei a noua, ca nebuna. Pur şi simplu, m-am trezit într-o noapte că m-am întrebat ce fac cu viaţa mea de acum încolo. Mi-am văzut filmul pe repede-înainte şi nu vedeam unde-i muzica. Am avut un curaj nebun şi am făcut chestia asta fără să ştie ai mei. Apoi au aflat şi i-am promis mamei că dacă nu îmi ies mie planurile cum mi-am dorit, reiau şcoala.

Au început să se mişte şi nu am reluat, până mai târziu, când stăteam deja în Cluj de doi ani şi m-am înscris la Liceul Economic. Întâmplător, mergând pe stradă, am văzut liceul deschis, am intrat: „Bună ziua. Faceţi înscrieri? – Da, da. Am ieşit de acolo şi am sunat-o pe prietena mea din copilărie: „Tu, Ica, m-am înscris la liceu – „Ceee?! Aaaa! Ţipa de fericire.

Da, asta cu liceul e un gol din adolescenţa mea pe care încă mă gândesc cum să-l umplu. La un moment dat, tot vreau să-l fac. Pentru că în perioada în care adolescenţii din jurul meu trăiau asta, eu am ales să devin peste noapte un adult care să-şi urmeze visul nebuneşte. Iar acolo e un spaţiu pe care eu trebuie să-l umplu cumva. O să-mi dau seama cum.”, a declarat pentru Feli Donose, într-un intreviu pentru Adevărul.

Ce joburi a avut Feli înainte de a deveni cunoscută

Înainte de a deveni cunoscută, artista a avut mai multe joburi, printre care și barman într-un club.

„Eram agent de vânzări la o companie de telefonie mobilă, după care mi-am dat seama că nu am cum să trăiesc dintr-un salariu fix. Atunci descopeream supa la plic, cam atât de low-budget eram. După aia, m-am angajat în comerţ. Am lucrat într-un fast food, apoi s-a deschis primul mall din Cluj şi m-am angajat acolo.

Şi uite aşa am reuşit, din lumea asta de barman-ospătar, să supravieţuiesc uşor-uşor tot mai bine. Eu m-am dus orbeşte în Cluj că am zis că e un oraş mai mare, cu posibilităţi mai mari de a face muzică, poate găsesc pe cineva”, a mai declarat vedeta, potrivit sursei citate.