Vedeta din România care comandă mâncare doar din străinătate. Care e motivul șocant

de: Bișinicu Andreea
14 10. 2021

Una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România face mărturisiri cutremurătoare la Kanal D. Comandă mâncare doar din afara granițelor țării noastre, iar motivul te lasă fără cuvinte. Despre cine este vorba.

Cine este controversata vedetă care-și cumpără mâncare din străinătate

Monica Tatoiu este, fără doar și poate, una dintre vedetele cele mai controversate ale României. Puternică, independentă, neînfricată și mereu cu vorbele la ea, fostul profesor de matematică a făcut dezvăluiri incredibile la Kanal D, de curând, când a fost invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

Monica Tatoiu i-a mărturisit jurnalistei Denise Rifai care este motivul pentru care preferă mâncarea din străinătate. Femeia de afaceri critică dur producătorii români, acuzându-i de faptul că nu ar face produse de calitate.

Vedeta a explicat detaliat cum își face cumpărăturile înafara țării și procură alimente de top, care sunt bogate în nutrienți și slabe în calorii, menținându-și un stil de viață sănătos. De ce mănâncă Monica Tatoiu doar dinafara țării:

„Pentru că nu te îngrașă așa cum te îngrașă asta de la noi. Acum, am descoperit Puglia. Acum, la fiecare 2 săptămâni de zile, am adresa, îmi trimite la Milano și de la Milano e transport săptămânal, mi-l aduce în buza casei: pâine, cârnați…nu te îngrașă.

E ca la benzină. Benzina din Italia face consumul 12,8 la 100 de kilometri și benzina cumpărată în România 15 și costă mai scump. Eu nu cred că acei cârnați pe care îi mănânci la pensiune, aia cumpărați de la supermarket, că numai aia îți dau chitanță fiscală, sunt bio.

Și sunt foarte sărate. Vinul românesc..îmi iubesc țara, dar să terminăm cu gargara asta, cică să-l sprijinim. Păi cum să sprijinim producătorul român care nu e în stare din cinci sticle de vin să le facă de aceeași calitate.

Dar prețurile sunt mari, hai să fim seriosi. Hai să-i stimulăm să se ridice la anumite standarde. Eu știu să mănânc. Și nu e vorba de bani, e vorba de calitatea mâncării și cât. Decât mult și prost, mai bine bine puțin și bun”, a declarat Monica Tatoiu la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D.

Care este cel mai mare regret al Monicăi Tatoiu

Declarațiile controversate ale Monicăi Tatoiu din emisiunea lui Denise Rifai au făcut vâlvă în mediul online. Chiar dacă nu au avut o relație extrem de apropiată, fosta profesoară de matematică l-a menționat pe tatăl său.

Vedeta s-a emoționat atunci când a vorbit despre răposatul ei părinte și despre singurul regret al vieții sale, acela că nu i-a spus cât de mult îl iubește înainte ca acesta zsă treacă la cele sfinte, acum ceva ani.

„Nu știu dacă de iertare e nevoie. Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea că femeile sunt proaste, că femeile care fac artă sunt c****. (…) El fiind un mare doctor, un geniu”, a declarat Monica Tatoiu la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.