Vedeta de televiziune pe care Andreea Esca nu o consideră deloc amuzantă: ”Nu are umor!”

de: Filon Stan
27 07. 2024

Andreea Esca, vedeta Pro TV,  a fost invitată recent într-o emisiune de televiziune, unde a fost nevoită să răspundă unor întrebări destul de dificile, pentru a nu suporta consecințele. Vezi în rândurile de mai jos despre cine crede vedeta că nu are deloc umor.

Andreea Esca nu o consideră deloc amuzantă pe această vedetă de televiziune

Andreea Esca este vedeta incontestabilă a televiziunii din Pache Protopopescu. Prezintă știrile Pro TV încă de la înființarea televiziunii private în România, care a avut loc pe data de 1 decembrie 1995. Ei bine, vedeta de televiziune a fost recent invitată într-o emisiune din trust, foarte cunoscută.

Mai exact, Esca a fost invitata lui Cătălin Măruță, unde a participat și la celebra provocare „Spui tot sau îți ia gura foc?”. Pentru cei care nu știu, aceasta este o adevărată provocare. Vedetele care trec pragul emisiunii ”La Măruță” primesc întrebări destul de dificile și dacă nu vor să răspundă, atunci sunt nevoite să mănânce sosuri din ce în ce mai picante. Citește și Ținuta cu care Andreea Esca a făcut furori la nunta Roxanei Hulpe. Toți invitații s-au uitat la pantofii ei. Ce le-a atras atenția

A evitat sosurile picante din emisiunea lui Măruță

Ei bine, acum a venit rândul Andreei Esca să fie chestionată de Cătălin Măruță. Surprinzător sau nu, Andreea Esca a preferat de multe ori să răspundă, pentru a nu fi nevoită să guste din sosurile picante care se regăsesc în emisiunea lui Măruță.

Printre întrebările la care a răspuns fără ezitare a existat și una legată de salariul ei: „Dacă ar fi să faci o caracterizare a salariului tău lunar, care dintre următoarele expresii s-ar potrivi mai bine?”

Prezentatoarea a ales expresia: „Asta e…”. „Am cât merit”, a precizat ea. „Și ai cât meriți?”, a continuat Cătălin Măruță. „Da!”, a răspuns jurnalista. Citește și Alessandra Stoicescu, ofertată de PRO TV. Ce a dezvăluit despre Andreea Esca, nimeni nu se aștepta

Au fost însă și întrebări care au pus-o în dificultate pe prezentatoarea Pro TV. Cu toate acestea, Esca a decis să răspundă. Iată ce întrebare i-a adresat Cătălin Măruță: „Să presupunem că ar trebui să acorzi unei vedete din România premiul Zmeura de Aur pentru vedeta cea mai lipsită de umor. Cui i-ai acorda premiul?”, a sunat una dintre întrebările pe care a acceptat să o citească.

Ei bine, Andreea Esca a decis să răspundă și se pare că nu a stat prea mult pe gânduri. Prezentatoarea a nominalizat-o imediat pe…Andreea Berecleanu, concurenta ei ani de zile de la Antena 1, fosta prezentatoare a Observatorului. „Andreea Berecleanu! Are foarte multe calități, da nu cred că are umor”, a spus Esca.