Vedeta de la Asia Express a cheltuit 250.000 de euro dintr-un foc. Cheltuiala extravagantă pe care a făcut-o

de: Dumitrache Diana
12 08. 2020

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, spune o zicală românească! O vedetă de la Asia Express a cheltuit dintr-un foc 250.000 de euro. Pe ce a dat atâţia bani şi de ce?!

Un sfert de milion de euro pentru un apartament în nordul Capitalei

Carmen Grebenișan, căci despre ea este vorba, o duce extrem de bine din punct de vedere financiar. Fosta concurentă “Asia Express” a cheltuit, în plină pandemie, nu mai puţin de 250.000 de euro. Aceasta şi-a cumpărat un apartament de lux într-o zonă exclusivistă din Bucureşti, scriu cei de la CanCan.

Se pare că oficializarea relaţiei cu Alex, farmacistul cu care influenceriţa trăieşte o frumoasă poveste de iubire de câteva luni, a făcut-o pe Carmen să renunţe la Cluj. Aceasta s-a mutat în Capitală de curând, semn că izolarea din starea de urgenţă i-a legat şi mai mult pe cei doi.

“Sunt una dintre persoanele norocoase. Mă bucur că stau în izolare cu el. Acesta este momentul ce ne poate apropia sau ne poate îndepărta. Este un test. Iubitul meu este, într-un fel, un erou. El lucrează la o farmacie. Este mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a povestit Carmen Grebenişan.

Vedeta de la Asia Express a cheltuit 250.000 de euro dintr-un foc. Cheltuiala extravagantă pe care a făcut-o

A intrat în atenţia telespectatorilor odată cu participarea la Asia Express

Deşi Carmen Grebenişan şi Alina Ceuşan sunt foarte cunoscute în mediul online, telespectatorii au făcut cunoştinţă cu cele două abia în sezonul cu numărul 3 din “Asia Express” de la Antena 1.

“Asia Express a fost și va rămâne experiența vieții noastre. Pentru mine, cel mai dificil moment cred că fost votul în care ni se dădeau peste cap toate emoțiile. Iar din punct de vedere fizic a fost căratul ghiozdanului în fiecare zi și continuarea cursei cu o problemă destul de inconfortabilă la stomac, în cazul meu. Mai ales în condițiile de acolo în care mâncarea nu era cel mai prietenos factor”, povestea aceasta după ieşirea din competiţie.