Vedeta de la Antena 1 surprinsă la cumpărături chiar în timpul emisiunii. A plecat relaxată la supermarket. FOTO EXCLUSIV

Vedeta de la Antena 1 surprinsă la cumpărături chiar în timpul emisiunii. A plecat relaxată la supermarket. FOTO EXCLUSIV
Vedeta de la Antena 1 surprinsă la cumpărături chiar în timpul emisiunii.

Vedeta de la Antena 1 surprinsă la cumpărături chiar în timpul emisiunii. Aceasta a atras toate privirile cu formele ei. Paparazzi Impact.ro au surprins-o pe stradă, în compania unei prietene. Despre cine este vorba!

Vedeta de la Antena 1 surprinsă la cumpărături chiar în timpul emisiunii

Vedeta de la Antena 1 surprinsă de paparazzi Impact.ro la cumpărături chiar în timpul emisiunii este Simona Dragomir, prezentatoarea rubricii de sănătate de la Neatza cu Răzvan şi Dani. În vârstă de 50 de ani, ea a atras toate privirile cu formele ei perfecte. Chiar în timpul emisiunii, Simona Dragomir a mers relaxată la un supermarket din zona platoului de filmare şi şi-a făcut cumpărăturile. Ea era acompaniată de o prietenă. Vezi imaginile în galeria foto a articolului!

Simona Dragomir este o prezență cunoscută pe micul ecran. De mai mulți ani, aceasta este prezentatoarea rubricii de sănătate de la Neatza cu Răzvan și Dani. Deși este una dintre vedetele cu state vechi în televiziune, vedeta a fost mereu discretă în ce privește viața personală. Ea este căsătorită, din anul 2013, cu Rareș Dragomir, solist și fiul regretatului compozitor Marcel Dragomir.

Simona Dragomir este la a doua căsnicie. Aceasta are un băiețel dintr-un mariaj anterior, dar și o fetiță, de 9 ani, pe nume Rebecca, din mariajul cu Rareș Dragomir.

Simona Dragomir și soțul ei, probleme în căsnicie

De curând, soțul prezentatoarei a vorbit despre problemele din căsnicie, pe care au reușit să le treacă cu bine.

„Pentru mine și Simona, pandemia a fost senzațională din punct de vedere al relației noastre de iubire. (…) A fost o sincopă la începutul anului trecut, în care artiștii, în special, au momente de slăbiciune, de frustrare, de emoție prea mare, uneori se simt neînțeleși.

E știut faptul că e greu să conviețuiești lângă un artist, pentru că el are o viață de boem, are tot felul de căderi și la un moment dat se duce într-o realitate a lui, una frumoasă sau mai puțin frumoasă, pentru că genul ăsta de momente te inspiră.”, a povestit Rareș Dragomir la Xtra Night Show.

Fostul concurent de la „Te cunosc de undeva!” a mai dezvăluit că este o fire pretențioasă în relație.

„Sunt un tip extrem de alintat, extrem de pretențios în relație, cer foarte mult … nu știu dacă reușesc să ofer măcar jumătate din cât cer. (…) Am alunecat la un moment dat puțin din cauza unui program foarte încărcat.

Sunt vremurile în care nu mai este familia tradițională așa cum o știm, stai toată ziua bot în bot, cu copiii, faci ce vrei, faci ce-ți place. Sunt lucruri pe care trebuie să le faci pentru a supraviețui”, a mai spus soțul Simonei Dragomir.