Vedeta de la Antena 1 cu care Mihai Bendeac are o relație specială. Sunt văzuți des împreună

de: Bișinicu Andreea
15 10. 2022

Vestea că Mihai Bendeac a plecat de la iUmor i-a șocat pe fanii emisiunii de la Antena 1. Cu toate acestea, reputat actor pare să petreacă foarte mult timp în compania unora dintre foștii săi colegi, unii ce i-au devenit, în timp, și foarte buni prieteni. Pe lângă Delia, cine este vedeta care are o relație specială de prietenie cu fostul jurat.

Mihai Bendeac, surprins alături de Ilona Brezoianu

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu sunt foarte buni prieteni. Relația lor de amiciție a început pe scena Teatrului de Comedie, atunci când au jucat în piesa „Doi pe o Bancă”.

Chimia pe care au simțit-o pe scenă a continuat și în culise, Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu înțelegându-se foarte bine. Legătura puternică dintre cei doi este rar întâlnită, în zilele noastre, fiind o prietenie sinceră, loială, bazată pe amintiri plăcute, glume piperate și încredere reciprocă.

Așadar, nu este de mirare că cei doi prieteni petrec mult timp împreună, înafara orelor de program. Recent, Mihai Bendeac a postat o fotografie pe rețelele sociale, în care se bucura de o plimbare prin parc alături de buna lui prietenă, Ilona Brezoianu.

Chiar dacă a plecat de la iUmor, actorul a păstrat legătura cu fosta lui colegă de trust, care i-a devenit și una dintre cele mai apropiate prietene.

Mihai Bendeac rămâne, momentan, la Antena 1

Deși a renunțat la postura de jurat de la iUmor, motivul demisionării sale fiind, în continuare, un adevărat mister, Mihai Bendeac pare să nu fi plecat definitiv de la Antena 1.

Managerul artistului a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech, că el va rămâne la Antena 1 și că ar urma să fie implicat în alte proiecte ce aparțin trustului. Până atunci, însă, își va continua activitatea pe scena teatrului.

„Suntem sub contract cu Antena 1, nu putem spune nimic momentan despre proiectele viitoare. În niciun caz nu se pune problema plecării lui la un alt trust. Ca de fiecare dată, vom avea mai multe proiecte, dar nu vă pot spune pentru că există un contract juridic.

La teatru, Mihai joacă într-o piesă nouă cu George Mihăiță, Desculț în parc. E un artist foarte mare și are în plan și alte proiecte”, a declarat Monica Munteanu, exclusiv pentru playtech.ro.