24 aug. 2023 | 09:25

Vedeta de la Antena 1 care a vorbit-o pe Delia de rău. Cine a ţinut să o critice pe artistă

Monden
Vedeta de la Antena 1 care a vorbit-o pe Delia de rău. Cine a ţinut să o critice pe artistă

Este îndrăgită de multe persoane, inclusiv din lumea mondenă, datorită stilului său plin de viață. Doar că nu toată lumea o înghite, potrivit celor mai recente informații. O vedetă care a împărțit masa juriului cu Delia a criticat-o în mod public. Ce a putut să spună despre ea.

Cine a criticat-o pe Delia în mod public

Delia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Nu este cunoscută doar pentru talentul său muzical, ci și pentru stilul său nonconformist. Deseori face schimbări de look și poartă ținute extravagante. Fanii o apreciază des pentru aparițiile sale vesele.

Cântăreața nu își câștigă banii doar pe seama melodiilor pe care le lansează pe piața muzicală, ci și din alte proiecte precum cele televizate. Carismatica blondină este vedetă de televiziune și jurată în cadrul competiției internaționale X Factor România și a emisiunii iUmor.

Mulți români o apreciază și, de-a lungul timpului, a construit relații frumoase cu nume importante din showbizul românesc. Datorită stilului său nonconformist, dar și a atitudinii vesele și optimiste, Delia a reușit să se facă îndrăgită întotdeauna, așa cum se poate observa și pe micile ecrane.

Doar că nu toți sunt fani ai săi, dovadă fiind reacția unui fost coleg al cântăreței, care a făcut parte din juriul emisiunii iUmor, difuzată de postul de televiziune Antena 1. Este vorba despre standuperul Costel Bojog, care a acceptat cu bucurie propunerea șefilor televiziunii de a-l înlocui pe Mihai Bendeac.

Costel Bojog și Delia la masa juraților de la iUmor

Ce a putut să spună Costel Bojog despre ea

Cum Delia este o fire optimistă și plină de viață, mulți se așteptau ca relația sa cu Costel Bojog să fie una frumoasă. Așa ar fi mulți tentați să creadă, mai ales dacă îi urmăresc pe cei doi jurați pe micile ecrane. Doar că o declarație a comediantului pare să reflecte o altă realitate.

Costel Bojog a susținut la Sala Palatului, în urmă cu mai mulți ani, un show de stand-up, denumit Mare show la Palat. Nu a apărut singur pe scenă, ci alăturii de colegii săi, Vio și Teo. Vedeta care a intrat în juriul iUmor a vorbit spectatorilor despre viața de tată și despre postura de partener de viață.

De-a lungul prestației de peste o oră, Costel Bojog a evitat răutățile la adresa vedetelor din showbizul românesc. Cu o singură excepție însă: Delia. Ce remarcă a făcut la adresa ei i-a lăsat pe mulți nedumeriți.

„Stand up-ul și muzica nu sunt la fel. Ți se pare că Delia are simțul umorului? Nu! Și atunci ce caută la iUmor?”, s-a exprimat Costel Bojog despre vedeta care i-a fost colegă la emisiunea difuzată pe micile ecrane de Antena 1.

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Update. Florin Piersic a fost operat și se află la terapie intensivă
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare și iau bani şi pe sticlele respinse, care nu sunt în program. Metoda mai merge până pe 30 iunie
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Ce se întâmplă în România e SECRET MILITAR. Totul lângă un mare oraș
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro