Vedeta care se judecă cu statul român. Are de recuperat terenuri în valoare de peste 1 milion de euro (exclusiv)
Este hotărâtă să facă tot posibilul ca să intre în posesia terenurilor moștenite de la bunica sa. Prințesa are de recuperat terenuri în valoare de peste un milion de euro, acesta fiind motivul pentru care se judecă cu statul român.
Vedeta care se judecă cu statul român
Prințesa Brianna Caradja a povestit pentru impact.ro despre procese, despre visul său de a-și face o fermă și despre investițiile în imobiliare. După ce în 1993 bunica sa Ecaterina Caradja a decedat, prințesa a moștenit peste 1000 de hectare de teren în județul Prahova, cea mai mare parte din acestea având deschidere la DN1.
În această zona un singur hectar de teren ajunge la aproximativ 10.000 de euro, în felul acesta moștenirea sa ar ajunge la câteva milioane de euro. Cu toate că a făcut toate demersurile pentru a-și recupera moștenirea, prințesa Briana nu a reușit să facă acest lucru.
“Am câștigat 100 de hectare din peste 1.000 cât am moștenit eu, de fapt. Am toate actele în regulă și totuși nu îmi sunt respectate drepturile, nu pot înțelege de ce. Bunica mea a decedat în 1993, deci actele nu sunt deloc foarte vechi. O să fac tot ce este necesar să-mi recapăt pământurile, asta deși nu cred că se va întâmpla, la cum merg lucrurile”, a declarat Brianna Caradja pentru impact.ro.
Investițiile în imobiliare
Brianna Caradja a decis să aducă o schimbare pe piața imobiliară din România. Ea a investit o sumă considerabilă într-un teren din Snagov. Prințesa își dorește să le poată oferi oamenilor locuințe modulare la prețuri mult mai mici față de cele de pe piață.
“Îmi doresc foarte tare să pot oferi oamenilor locuințe foarte bune, frumoase și ieftine. Am cumpărat un teren în Snagov și am un proiect cu fiul meu. Ne dorim niște case modulare, de cea mai înaltă calitate, la prețuri infinit mai mici față de ce este pe piață.
Momentan vom avea un hybrid, pentru că suntem obligați să facem o carcasă din beton, ca locuința să poată fi asigurată și deci pentru ca oamenii să poată apela la credite. Este aberant din punctul meu de vedere, casele pot fi super rezistente și fără beton, însă la noi în țară doar așa se poate, momentan. Sper să reușesc să schimb asta, în felul acesta oamenii ar avea acces la locuințe foarte bune la care să nu fie nevoiți să plătească un credit uriaș, pentru 30 de ani”, a ai spus Brianna Caradja.