27 mart. 2024 | 14:22

Vedeta Antena 1 care iubește din nou. A fost și la Survivor! Prima imagine incendiară cu iubita, nu se mai ascund FOTO

Monden
Vedeta Antena 1 care iubește din nou. A fost și la Survivor! Prima imagine incendiară cu iubita, nu se mai ascund FOTO
Unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz are o nouă iubită

Andi Constantin nu mai este singur și și-a găsit fericirea în brațele unei celebre influencerițe. Fosta ispită de la Insula iubirii trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălina, cunoscută în mediul online drept Hype Fox. Deși sunt împreună de câteva luni, cei doi și-au asumat relația amoroasă abia acum. Pe Instagram, roșcata a publicat un videoclip emoționant în care apare alături de Andi!

Cine este noua iubită a lui Andi Constantin

Andi Constantin, unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz, are o nouă iubită! Fostul concurent la Survivor este fericit alături de noua lui parteneră de viață. Dacă până acum a preferat să o țină departe de ochii curioșilor, iată că recent, fostul râvnitul burlac a lăsat la iveală faptul că este mai îndrăgostit ca niciodată și se mândrește cu femeia care i-a cucerit inima.

Cea care a publicat primele imagini cu ei a fost tânăra de 27 de ani. Aceasta a postat pe contul personal de Instagram un videoclip în care apare pe plajă alături de Andi. Deși nu i-a dezvăluit identitatea, mulți internauți și-au dat seama că este vorba despre fostul burlac de la Antena 1. În prezent, cei doi amorezi se află într-o vacanță de vis în Bali, Indonezia.

Cătălina este influenceriță și a mai fost căsătorită

Iubita lui Andi Constantin se numește Cătălina și este o cunoscută vloggeriță din România. Conform mărturisirilor făcute chiar de ea, cei doi au petrecut ultimele trei săptămâni departe de România, o ocazie perfectă pentru a se cunoaște mai bine. Nici trecutul amoros al noii sale iubite nu este unul de ignorat. Cătălina a trecut printr-un mariaj și este proaspăt divorțată. Deși declara că despărțirea de fostul soț nu a fost una ușoară, ei bine, Cătălina a ales să se ‘arunce’ rapid în brațele lui Andi Constantin. Se pare că fosta ispită de la Insula Iubirii a reușit să o cucerească!

„În 2023 am trecut printr-un divorț. Am 27 de ani și sunt o femeie divorțată. Am fost 7 ani împreună, iar după acești ani ne-am dat seama că suntem destul de maturi și că mai bine ne despărțim. Contează foarte mult relațiile pe care le avem. 2024 este despre oamenii care vin și au un scop în viața noastră, să te inspire, să te ajute, să te iubească”, preciza ea într-un clip de pe Tiktok.

Este pasionată de mașini

Roșcata este celebră în online-ul românesc pentru contentul cu mașini pe care îl creează. De mică este pasionată de autoturisme. În prezent, ea deține un showroom în București, unde prezintă mașini pentru vânzare.

„Hype Fox a luat naștere din tot drive-ul meu pentru ce înseamnă experiență pe care o trăiesc de fiecare dată când urc la volanul unei mașini, dar și personalitatea mea „hype”. Am 27 de ani, m-am născut în Orăștie, Hunedoara, unde am locuit până la 4 ani, iar mai apoi m-am mutat în București.

Încă de când mi-am luat permisul categoria B, la 2 ani după ce mi-am luat A2-ul, mi-am dorit să fac ceva în industria auto/moto și simțeam că am o chemare aici. O urmăream pe Supercar Blondie și simțeam că rezonez foarte mult cu ce face ea, dar niciodată nu am știut cum va lua contur tot proiectul Hype Fox.

În prezent, activez pe rețelele de socializare unde prezint mașini, fac content pe zona asta, iar acum urmează să îmi deschid un showroom în zona de nord a Bucureștiului, unde îmi voi continuă activitatea cu prezentatul mașinilor, dar le voi pune și spre vânzare”, a mărturisit Cătălina, pentru Promotor. 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro