Vasile Blaga a comis-o din nou. Cum s-a afișat pe cea mai scumpă plajă din Mamaia FOTO EXCLUSIV

Vasile Blaga a comis-o din nou. Cum s-a afișat pe cea mai scumpă plajă din Mamaia FOTO EXCLUSIV
Vasile Blaga a comis-o pe plajă la Mamaia

Vasile Blaga nu se lasă! Fostul ministru de Interne a decis să meargă să se relaxeze pe cea mai scumpă plajă din Mamaia, dar nu mică le-a fost mirarea persoanelor ce frecventează locul de lux când au văzut cum a apărut acesta, de fapt.

Vasile Blaga șochează din nou. Cum a apărut în Mamaia

Celebrul politician a șocat din nou. Vasile Blaga și-a luat un prieten și a dat o fugă la Constanța pentru a se bucura de vremea frumoasă și a sta la plajă. Acesta nu a scăpat și a fost surprins de toată lumea, mai ales pentru că a făcut o greșeală vestimentară colosală.

Fostul ministru de Interne și prieten al fostului președinte, Traian Băsescu, nu se uită la bani atunci când vine vorba despre plăcerile sale!

El a mers chiar pe plaja milionarilor, Caelia, aflată în Mamaia. Acesta a decis să ignore pe toată lumea și să poarte un slip minuscul.

Vasile Blaga este un om extrem de comentat, mai ales pentru că nu renunță la un anumit obiect vestimentar total deplasat.

Cunoscutul politician optează, de fiecare dată, pentru un costum de baie minuscul și nu își dorește să renunțe la plăcerile sale vestimentare.

Vasile Blaga nu se lasă. Cum merge la plajă la 64 de ani

Acesta s-a întreținut cu un prieten la Constanța și a fost surprins de fotoreporterii Impact. Cei doi au purtat un slip asemănător, semn că moda anilor 1990 încă este în vogă.

Se știe deja că politicianul ține mult la lucruri, mai ales că acesta a fost surprins, de-a lungul anilor, într-un slip asemănător cu acesta.

Fostul ministru de Interne a apărut de foarte multe ori în presă și toată lumea a fost surprinsă să vadă că acesta nu renunță la design-ul îndrăzneț de slip, chiar dacă mulți consideră alegerea vestimentară ca fiind deplasată. Totuși, el nu se lasă și nu ține cont de gurile rele.

Cine este Vasile Blaga. Are o carieră spectaculoasă în politică

Vasile Blaga, un renumit politician român, a fost președinte al Partidului Democrat Liberal din 30 iunie 2012 până în noiembrie 2014. Mai mult, el a fost și președinte al Senatului României din noiembrie 2011 până în iulie 2012.

Între decembre 2004 și aprilie 2007, el a fost ministru al Administrației și Internelor în Guvernul Tăriceanu. Acesta nu s-a oprit aici. Din 2008 până în 2009, el a fost numit, în Guvernul Boc, minstru al Dezvoltării Regionale.

Apoi, între decembrie 2009 și septembrie 2010, acesta a primit funcția de ministru de Interne, dar și-a dat demisia ulterior.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI