Valentina Pelinel, ipostază emoționantă alături de copiii pe care îi are cu Cristi Borcea. ”Cel mai împlinit om!” FOTO

de: Madalina Moraru
28 10. 2019

Valentina Pelinel a făcut publică o imagine în care apare alături de cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea. Vedeta a emoționat pe toată lumea, mai ales fiindcă e vorba despre o fotografie postată pe Facebook, cu puțin timp în urmă. Blondina le-a arătat prietenilor virtuali, luni, doar o ipostază a vieții sale foarte pline de mămică.

Valentina Pelinel, ipostază emoționantă alături de copiii pe care îi are cu Cristi Borcea

Manechinul s-a fotografiat alături de cei trei copii pe care îi are alături de Cristi Borcea

Datorită copiilor săi, Valentina Pelinel este o femeie împlinită, iar acest lucru se poate vedea clar. Aceasta îi iubește nespus pe cei mici și a dorit să le împărtășească internauților o astfel de imagine. De asemenea, se pare că micuții îi aduc zâmbetul pe buze cu orice ocazie și o fac să uite din problemele de zi cu zi.

Valentina Pelinel se declară o femeie cât se poate de fericită, pentru că are pare de multe momente în familie, alături de copiii săi. Toată lumea a putut observa și cât de mult a crescut băiețelul ei, Milan Cristian, dar și cât de mari s-au făcut și gemenele Indira şi Rania. Micuțele s-au născut chiar pe data de 1 martie a acestui an și se pare că și-a găsit liniștea. Deși Cristi Borcea se află în continuare departe de Valentina Pelinel și e după gratii, vedeta pare să își vadă de trebuirile ei, principala prioritate fiind creșterea copiilor săi și a fostului șef de la Dinamo.

„Copiii sunt cea mai mare binecuvantare din viata noastra”, a fost mesajul Valentinei Pelinel, de pe Facebook. La fel, aceasta a postat fotografia emoționantă și pe Instagram, acolo unde le mărturisea internauților că „Familia înseamnă totul pentru mine, iar alături de ei sunt cel mai împlinit om”.