Valentin Dinu de la Românii au talent a dat de ”aur”. Tânărul de care Andra a uitat se bucură de succes acum

Valentin Dinu de la Românii au talent a dat de ”aur”. Tânărul de care Andra a uitat se bucură de succes acum
Cat succes are acum Valentin Dinu de la Romanii au talent

Acum 10 ani, Valentin Dinu uimea jurații de la Românii au talent cu vocea sa impresionantă, iar Andra i-a prevestit o carieră strălucitoare în muzică. Ce face acum celebrul băiat care obișnuia să spele mașini pentru a-și câștiga existența.

Cât succes are acum Valentin Dinu de la Românii au talent

În 2011, un tânăr spălător de mașini din Ploiești pășea pe scena de la Românii au talent pentru a-și îndeplini un vis.

Vocea lui Valentin Dinu a răsunat în platoul show-ului de la PRO TV, lăsându-i fără cuvinte pe cei patru jurați. Andra a fost mișcată de talentul bărbatului, prevestindu-i atunci o carieră de succes în muzica românească și nu numai.

„Eu lucrez la o spălătorie auto, în Ploiești, și cu asta mă ocup. În seara asta o să vă cânt”, au fost primele cuvinte pe care Valentin Dinu le-a rostit pe scena de la Românii au talent, în 2011.

Au trecut 10 ani de atunci, iar viața privată a artistului s-a schimbat complet. A fost căsătorit, a divorțat și este tatăl unei fetițe. Pe plan profesional, însă, lucrurile merg foarte bine. Valentin Dinu a lansat, recent, o colaborare muzicală cu inegalabila Theo Rose.

Valentin Dinu a scos un hit alături de Theo Rose

Mulți oameni au crezut că Valentin Dinu se va întoarce la spălătoria sa auto din Ploiești odată cu terminarea sezonului de la Românii au talent, unde a ajuns direct în marea finală. Însă, chemarea scenei și talentul nu pot fi ignorate, cântărețul a dat dovadă de multă ambiție, urmându-și drumul muzical.

După participarea la Românii au talent în 2011, viața lui s-a schimbat radical. În 2021 Valentin Dinu a dat lovitura. A scos piesa „Trandafirul” în colaborare cu Narcisa Moisa, dar de departe, cireașa de pe tort este colaborarea cu Theo Rose, care a fost numărul 2 în trendningul românesc de pe Youtube.

„Nici nu știți cât ma bucura faptul ca piesa noastră a ajuns la inimile voastre și a ajuns pe locul 2 in trending ! Tie, @theorose.official îți multumesc pentru privilegiul de a sta la brat cu tine si de a le transmite impreuna oamenilor emotia sincera si dragostea din aceasta melodie! Vreau sa va mulțumesc și vouă @boierbibescu și @alessandra__official pentru toată implicarea voastră !