Val de concedieri în prag de Sărbători. Raluca Turcan a anunțat cine sunt cei care vor fi afectați

Val de concedieri în prag de Sărbători. Raluca Turcan a anunțat cine sunt cei care vor fi afectați
Val de concedieri în prag de Sărbători

Raluca Turcan a anunțat că Guvernul Orban va continua curățenia în instituțiile statului. Cei vizați sunt angajații din ministere, dar și cei din instituțiile publice. Prin acest nou val de concedieri, Guvernul condus de Ludovic Orban speră ca instituțiile statului să înceapă din nou să servească cetățeanul.

Raluca Turcan anunță că va avea loc un nou val de concedieri la ministere şi la instituţii publice

”Vreau ca instituţiile să înceapă să servească cetăţeanul şi să nu mai fie un clişeu pe care să îl aducă politicenii când se schimbă la guvernare. Aş vrea să văd şi eu la Guvern, dacă apare o problemă, se caută rezolvare, nu se caută vinovaţi, nu se caută ţapi ispăşitori. E important să vezi şi unde a fost problema, dar paradigma se schimbă, trebuie să fii acolo să-i ajuţi pe oameni”, a spus Raluca Turcan.

Raluca Turcan a anunțat cine sunt cei care vor fi afectați
Raluca Turcan a anunțat cine sunt cei care vor fi afectați

De asemenea, vicepreședintele PNL a mai spus că la Ministerul Dezvoltării Regionale, vor avea loc cele mai multe reduceri de personal, însă nici celelalte ministere nu vor fi ignorate. Fiecare dintre acestea trebuie să vină cu propria schemă de reducere de personal.

”Am vorbit de exemplu cu ministrul Dezvoltării Regionale, care mi-a spus că în interiorul instituţiei pe care o conduce, la nivel de demnitate se face o reducere cu 40%, la nivel de conducere a instituţiei, o reducere cu 30%, iar la nivel de execuţie, o reducere de 20%. Fiecare ministru va veni cu schema lui, pe care o va prezenta primului-ministru şi va spune ‘acesta este aparatul de lucru pe care noi îl vrem’”, a precizat Turcan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI