Văduva lui Dani Vicol dă cărțile pe față. Ce a făcut tatăl lui Mario Iorgulescu după accident, chiar înainte de înmormântarea bărbatului ucis

de: Andrei Simion
22 12. 2019

Văduva lui Dani Vicol a dezvăluit că familia lui Mario Iorgulescu nu a ajutat-o cu nimic după moartea bărbatului ei, ucis în accidentul de ciruclație produs de fiul șefului Ligii Porfesioniste de Fotbal. Femeia mai spune că nici nu vrea să primească vreun ban, întrucât nicio sumă nu poate acoperi pierderea pe care a suferit-o.

Văduva lui Dani Vicol nu vrea bani de la familia lui Mario Iorgulescu

Patricia a vorbit recent despre drama prin care trece după ce Dani Vicol a fost ucis în accidentul produs de Mario Iorgulescu în urmă cu mai multe luni pe o șosea din Capitală, în timp ce conducea cu viteză excesivă după ce consumase alcool și droguri. Femeia susține că familia Iorgulescu nu i-a dat niciun ban, deși după decesul bărbatului a anunțat că o va sprijini financiar.

„Un om așa de important ca Gino sau ca Mario ar putea vreodată să îmi dea mie vreo sumă de bani în care să nu semnez o hârtie? În care să nu fie martori, nu se face printr-un cont bancar? Se face așa, vine pe stradă, îmi pune banii în mână? Și, în primul rând, să vină cu doi saci, nu vreau! Nu îmi trebuie banii lor. Nu îmi trebuie banii pentru că nici un sac, nici cinci saci, nu acoperă lipsa lui Vicol, nu acoperă lipsa soțului, nu acoperă lipsa tatălui, nu acoperă cu absolut nimic”, a declarat Patricia pentru wowbiz.ro.

Femeia a mai spus că nu vrea niciun ban de la familia Iorgulescu și tot ce își dorește este să se facă dreptate în instanță.

„Vreau doar să plătească, să sufere, cum suferim și noi, zi de zi. Și mi se pare normal asta, din moment ce tu bei, te droghezi, ieși cu o viteză așa mare pe stradă… Nu e normal să suferi din moment ce ai greșit atât de tare? Exclud orice fel de împăcare”, a spus Patricia.