08 mai 2020 | 16:49

Vacanță în Bulgaria, cu prețuri reduse. Anunțul făcut de țara vecină, pentru turiști

News
Vacanță în Bulgaria, cu prețuri reduse. Anunțul făcut de țara vecină, pentru turiști
Vacanță în Bulgaria, cu prețuri reduse

Vacanța în Bulgaria va avea un preț redus, anul acesta! Vecinii noștri vor să repornească economia și relaxează înaintea României măsurile luate împotriva răspândirii noului virus. Mai mult, autoritățile bulgare vor  să atragă turiștii străini, dar oferă facilități pentru a-i ține și pe Bulgari în propria lor țară.

Vacanță în Bulgaria, cu prețuri reduse

Bulgaria speră să poată primi turişti străini în vacanţă de pe 1 iulie, dacă lupta împotriva coronavirusului dă roadele scontate. 47% dintre hotelieri spun că vor reduce preţurile pentru a atrage clienţii, mai ales că de săptămâna viitoare, bulgarii vor avea voie să călătorească în scop turistic în ţară, iar de miercuri, se redeschid hotelurile mici şi pensiunile, potrivit Mediafax.

Autoritățile bulgare au decis să relaxeze restricțiile începând cu data de 13 mai, iar bulgarii vor avea voie să călătorască în ţară, în scop turistic. În primul val de relaxare a restricțiilor, vor fi redeschise hotelurile mici şi pensiunile, iar plajele trebuie să fie pregătite să primească turişti de pe 1 iunie.

Oficialii de la Sofia vor să le ofere bulgarilor vouchere pe care să le poată folosi până la finalul anului 2021, pentru a-i convinge să îşi facă vacanţa în ţară.

Vacanță în Bulgaria, cu prețuri reduse

Vacanță în Bulgaria, cu prețuri reduse

Când speră Bulgaria să poată primi turiști străini

Plajele din Bulgaria sunt căutate de străini, așa că Guvernul s-a gândit și la aceștia. Oficialii autorităţile bulgare speră să poată redeschidă ţara pentru turiștii străini de la 1 iulie. Sunt discutate mai multe variante, printre care, cea în care să fie primiţi turişti din statele vecine şi doar dacă în statul respectiv epidemia este ţinută sub control. Pentru a-i încuraja pe oameni să călătorească, 47% dintre hotelierii bulgari spun că vor reduce preţurile.

În Bulgaria au fost confirmate aproape 1.900 de cazuri de coronavirus, dar au fost înregistrate și 84 de decese. Bulgaria a fost una dintre primele ţări din Europa care au impus restricţii asupra circulaţiei persoanelor, pe data de 13 martie, pentru a reduce riscul propagării noului coronavirus.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro