Vacanță eșuată pentru sute de români în Turcia. Turiștii, abandonați în Antalya: “Rușine!

de: Andrei Simion
25 08. 2024

Mai mulți turiști români care se pregăteau să se întoarcă din vacanța lor în Turcia au trăit momente de coșmar. Descoperiți mai jos ce i-a deranjat atât de mult.

Vacanță eșuată pentru sute de români în Turcia

Românii care trebuiau să zboare din Antalya spre Timișoara au fost nevoiți să aștepte ore întregi în aeroport după ce zborul lor a fost anulat. Incidentul, petrecut la începutul lunii, a generat multe reacții pe rețelele de socializare.

Mai mulți turiști români care trebuiau să se întoarcă din vacanța din Turcia au fost profund nemulțumiți când zborul lor a fost anulat. Aceștia au solicitat lămuriri de la o agenție de turism renumită din România, însă nu au obținut nicio informație despre soarta zborului lor.

O postare pe grupul de Facebook Forum Turcia a stârnit interesul multor utilizatori, iar peste 200 de persoane au raportat dificultăți cu zborurile.

Același utilizator a mai menționat că mai multe familii cu copii au fost întâmpinate cu indiferență de reprezentanții agenției Flyone, care s-au dovedit neputincioși în fața situației.

„Trezit la 3-4 dimineața, multe familii cu copii, am sunat la ei și… Nu au ce face! Eu am ce face: nu mai cumpăr nicio excursie cu ei!”, a mai scris utilizatorul.

Vacanță eșuată pentru sute de români în Turcia

Turiștii români au decolat în această dimineață

După ore îndelungate de așteptare și multă frustrare, turiștii au reușit să decoleze abia a doua zi. Mulți utilizatori ai rețelelor sociale care au avut experiențe cu aceeași agenție de zbor s-au declarat nemulțumiți, relatând probleme similare cu zborurile. Ei le-au recomandat altora să evite aceleași dificultăți, avertizându-i să nu facă aceeași greșeală.