„Vă dau un pont, doamnelor”! Carmen Brumă, despre cum l-a cucerit iremediabil pe Mircea Badea. Imagini de senzaţie cu vedeta

de: Ioana Bucur
06 05. 2023

Formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Își sunt alături de mai bine de două decenii și par de nedespărțit. Recent, Carmen Brumă a oferit câteva detalii inedite despre viața ei din spatele aparițiilor TV și în mediul online. Vedeta și-a dezvăluit atuul, cel căruia nici Mircea Badea nu îi poate rezista.

Carmen Brumă, despre ritualul ei de frumusețe

Când ne gândim la cupluri de vedete ce au rezistat testului timpului, ne gândim la Carmen Brumă și Mircea Badea. Relația lor a început în 1999, deci acum mai bine de două decenii.

Recent, vedeta Antena 1 a vorbit despre câteva dintre atuurile sale care, susține ea, nu ar trebui să lipsească din arsenalul niciunei femei. Carmen Brumă are un ritual de frumusețe de la care nu se abate nici măcar o zi. Bruneta este mereu o apariție impecabilă, nu doar pe micul ecran sau la eveimente, ci și în viața de zi cu zi. Nu iese niciodată din casă nearanjată, dar asul ei din mânecă este rujul roșu.

„Mie îmi plac foarte mult rujurile roșii, intense. Mi se pare că rujul roșu i se potrivește oricui. Există o nuanță de roșu potrivită pentru oricare femeie.

Rujul roșu e precum little black dress, trebuie să-l ai neapărat în garderobă, în trusa ta de machiaj.

Doamnelor, vă dau un pont ca să puteți să cuceriți mai ușor! Rujul roșu, îl am mereu în geantă. Mie, una, nu-mi lipsește. Nu ies din casa fără ruj roșu. Nu vă feriți de el, că nu vă face vulgare!”, a dezvăluit Carmen Brumă, potrivit Click!.

Te-ar putea interesa și: Obiceiul de la care Carmen Brumă nu se abate niciodată pentru o siluetă de vis. Oricine poate face asta

Ce sfaturi are pentru femei

În vârstă de 45 de ani, iubita lui Mircea Badea este într-o formă de milioane. Este tehnician nutriționist, antrenor de fitness și aerobic și creatoarea unor programe speciale de slăbit pentru femei.

„Am un ritual de frumusețe. Demachiatul, cremuitul și sportul, evident, este un ritual de frumușețe, infuzie de bună dispoziție. Prima dată când mă trezesc mă spăl pe dinți, dușul, așa trebuie să facă parte și sportul și demachiatul și ce mai ai timp. Un pic de machiaj acolo prin părțile esențiale.

Orice femeie ar trebui să știe să se machieze, nu cine știe ceva elaborat. În fișa ta de post de femeie, trebuie să știi domne să te machiezi, de bază așa!” , a adăugat ea, pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Ritualul pe care Carmen Brumă îl are de două ori pe zi: ‘Așa e normal’