03 iun. 2020 | 13:13

Vă amintiți de Ada Milea? Artista a ajuns de nerecunoscut la 44 de ani: FOTO și VIDEO

Monden
Vă amintiți de Ada Milea? Artista a ajuns de nerecunoscut la 44 de ani: FOTO și VIDEO
Vă amintiți de Ada Milea? Artista a ajuns de nerecunoscut la 44 de ani: FOTO și VIDEO. Sursa foto: uniter.ro

Ada Milea este de nerecunoscut la 44 de ani. Cântăreața are o carieră de aproape două decenii și este unică în felul său în lumea artistică din România. Nimeni nu a încercat nici măcar să o copieze.

O mai știți pe Ada Milea? Artista este de nerecunoscut la 44 de ani: FOTO și VIDEO

Ada Milea, cea mai nonconformistă din România, degajă talent pur și nu este recunoscută prin  ținute scumpe, machiaj, bijuterii și alte găselnițe, scrie dilemaveche.ro. Ada Milea este un personaj artsitic singular în țara noastră.

Nimeni nu s-a aventurat să o copieze și nici nu ar avea cum. ada Milea, o persoană timidă îm viața de zi cu zi se transformă total odată ajunsă pe scenă.

Ada Milea are ceva interesant de spus

Nu ştiu… poate mă păstrez pentru acolo. Cred că e vorba despre ceea ce exprim şi nu despre mine. Eu nu sînt prea interesantă, dar am ceva interesant de spus”, a declarat Ada Milea. Ada Milea nu se consideră nici cântăreașță, nici actriță, dar i-au plăcut ambele, astfel în cât le-a combinat și a ieșit ceva unic.

Din cauza faptului că nu sunt tocmai o actriţă bună şi nu prea am legătură cu muzica, m-am refugiat între cele două şi a ieşit ce se vede. Mă joc. În acest joc, muzica nu e un scop, ci o consecinţă. Invit colegi actori şi muzicieni şi încercăm să conectăm cuvinte ale unor gînduri cu melodiile lor posibile. E un joc în care râdem enorm”, a mai declarat Ada Milea.

Ada Milea este actriță de meserie

Deși este actriță cu acte, absolvind Universitatea de Artă Teatrală din Tîrgu Mureş, Ada Milea a constatat singură că nu face față pe scenă, fără o chitară.

Nu, am observat eu. Adică, urmărindu-i pe colegii cu adevărat talentaţi (am fost colegă de clasă cu Sorin Leoveanu) şi uitîndu-mă cu admiraţie la ei, am înţeles că talentul meu e în altă parte. Cred că e foarte sănătos să fim cinstiţi cu noi înşine. Precis există mulţi oameni care-şi irosesc talentul din cauza orgoliului de a se considera talentaţi în ceea ce nu sînt”, a explicat Ada Milea.

Ada Milea a renunțat la scena teatrului

Ada Milea a încercat sădevină actriță, dar nu i-a ieșit. După ce a plecat din teatru au urmat alte demisii.

Cred că fiecare are locul lui pe lume şi n-are rost să ne consumăm viaţa făcînd tot felul de lucruri care n-au legătură cu noi. E bine să căutăm. Cînd am fugit din teatru, mi-am dat cinci demisii. Nu mă credeau. Erau foarte drăguţi şi îmi explicau cum e cu siguranţa zilei de mîine, ce bine e să ai un salariu, un loc de muncă sigur… Atunci erau mai puţine facultăţi, iar clasele conţineau mai puţini studenţi”, a amintit Ada Milea.  Artista a explicat cum îi vin ideile pentru melodiile sale.

Cum își compune melodiile Ada Milea

Melodiile apar prin surprindere. Le declanşează o situaţie, o idee, un gînd, o vocală, o persoană care mătură întîmplător… Nici nu ne dăm seama cît de tare ne pot influenţa absolut toate lucrurile din jur. Ieri repetam un vals, au dispărut două minute nişte colegi şi, cînd s-au întors, au auzit complet alt cîntec. Ha-ha, era acelaşi, dar se transformase teribil”, a concluzionat Ada Milea.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Florin Dumitrescu, schimbare totală. Cheful începe o nouă viață
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro