‘V-ați drogat vreodată?’. Ce au răspuns Victor Ponta și George Simion la întrebarea lui Victor Ciutacu

‘V-ați drogat vreodată?’. Ce au răspuns Victor Ponta și George Simion la întrebarea lui Victor Ciutacu
Premierul Florin Cîțu nu a vrut să răspundă

Victor Ciutacu este cunoscut drept un jurnalist care pune întrebări incomode. Premierul Florin Cîțu a fost întrebat, la un moment dat, dacă s-a drogat.

Cum a răspuns Victor Ponta, întrebat dacă s-a drogat

Politicianul a catalogat întrebarea ca fiind „tâmpită”, însă lucrurile au stat altfel în cazul lui Victor Ponta și a lui George Simion.

Fostul premier Victor Ponta și liderul AUR George Simion au fost întrebați dacă s-au drogat, asta după ce Florin Cîțu s-a enervat după ce a fost întrebat același lucru de către un jurnalist.

”Haideți să terminăm cu astfel de întrebări tâmpite, sincer!”, a fost răspunsul lui Florin Cîțu. Victor Ciutacu l-a întrebat pe Victor Ponta același lucru, iar fostul premier nu s-a ferit să răspundă.

„Nu, categoric, dar cum ar zice Alina Gorghiu, toţi am făcut chestia asta. Vă anunţ cu durere în suflet că nici nu am fost arestat în America, nici în Franţa”, a spus, ironic, fostul premier.

George Simion spune că premierul s-a drogat

Și George Simion, liderul AUR, a fost întrebat același lucru. El declarat că răspunsul lui Florin Cîțu lasă să se înțeleagă că ar fi consumat substanțe interzise.

„Niciodată, spre deosebire de premierul nostru, din câte se pare”, a răspuns George Simion.

Premierul Florin Cîțu a explicat ulterior de ce s-a enervat când a fost întrebat dacă a consumat droguri.

El a spus că subiectul declarațiilor din acel moment era situația din Afganistan, care este foarte importantă.

Jurnalista TVR a vrut să știe de ce premierul nu răspunde clar la această întrebare, mai ales în contextul sloganului pe care îl folosește pe internet, #RomâniiTrebuieSăȘtie.

Florin Cîțu, deranjat de întrebarea despre consumul de droguri

Florin Cîțu a părut iritat de insistențele jurnalistei.

”Pentru că sunt întrebări care nu-și au rostul, până la urmă, pentru că nu poți să întrebi chiar orice, mai ales când sunt lucruri foarte importante despre care vorbeam.

Vorbeam, de exemplu, despre situația românilor din Kabul.

Eu sper că avem toți discernământ atunci când vorbim despre situația unor oameni disperați, care încearcă să ajungă acasă, să păstrăm, totuși, respectul, să vedem ce întrebări punem despre acea situație”, a spus premierul.

Întrebat dacă l-a deranjat mai degrabă contextul, decât întrebarea în sine, Florin Cîțu a spus că da, însă a ocolit în continuare subiectul.

 ”Da, este vorba .. Întrebarea, bineînțeles, pot să răspund sau să nu răspund. Dar haideți să ne concentrăm pe lucruri serioase. De ce nu mă întreabă nimeni, cum ați întrebat dumneavoastră, despre creșterea economică de 13 %, de unde vine, ce se întâmplă cu ea”, a răspuns el.

Urmăriți Playtech.ro și pe