Unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii, intimidat de Prințesa Kate Middleton. Fotografia care face înconjurul internetului

de: Ioana Bucur
05 07. 2023

Momente speciale în timpul unei importante competiții la care participă cei mai buni jucători ai momentului. Camerele de filmat au surprins o reacție inedită. Iată cum unul dintre cei mai mai mari sportivi ai lumii este intimidat de Prințesa Kate Middleton. Fotografia în care apar face furori în mediul online.

Kate Middleton și cel mai bun sportiv al lumii

Cei mai buni jucători de tenis din toate colțurile lumii participă, în aceste zile, la celebrul turneu de la Wimbledon. Sportivii se bat, în ediția din acest an, pentru premii record, ce valorează, în total, 44,7 milioane de lire sterline.

În tribuna regală și-au făcut apariția două personaje ce au atras toate privirile celor prezenți. Este vorba despre Prințesa de Wales, Kate Middleton, și Roger Federer, considerat de mulți Regele Tenisului. Elvețianul, care este, fără doar și poate, unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii, a fost vizibil emoționat de primirea călduroasă de care a avut parte din partea publicului, dar și de faptul că a avut onoarea de a sta lângă viitoarea regină a Marii Britanii.

Camerele de filmat au surprins momentul în care el o atinge ușor pe Kate de braț, zâmbind, copleșit de emoții, ușor intimidat, o ipostază în care admiratorii rar l-au văzut. Fotografiile fac acum furori în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Gestul superb făcut de Kate Middleton pentru susținătorii săi. De asta o iubește toată lumea, prințesa e mereu atentă la detalii

„Nu contează dacă ai câştigat sau nu Wimbledon”

Roger Federer și Kate Middleton au avut o întâlnire specială înainte de debutul competiției, când au avut ocazia să se dueleze pe terenul de tenis. Imaginile au fost publicate pe canalul de YouTube al Wimbledon.

Copiii sportivului calcă pe urmele celebrului lor tată, antrenându-se de nu mai puțin de patru ori pe săptămână. Cu toate astea, Federer a dezvăluit că încearcă să nu se implice prea mult în pregătirea lor.

„Nu sunt antrenorul, sunt tatăl şi sfaturile tatălui, iar sfaturile tatălui, după cum ştim, nu merg decât până la un anumit punct.

Nu contează dacă ai câştigat sau nu Wimbledon, eşti tot tatăl şi uneori nu vor să audă ce ai de spus. Încerc să fiu amuzant, dar în acelaşi timp încerc să fiu şi direct uneori şi să îi învăţ. Eu intervin mai mult, cred, ca antrenor tehnic, aşa că încerc să îi învăţ despre toate rachetele de tenis”, a declarat Federer, în vârstă de 41 de ani.

Te-ar putea interesa și: Cum arăta Kate Middleton în copilărie. Imagine rară cu Prințesa de Wales când avea doar câțiva anișori