UNTOLD 2022. Când are loc festivalul de la Cluj și cum obții bilete gratuite

UNTOLD 2022. Când are loc festivalul de la Cluj și cum obții bilete gratuite
UNTOLD Festival 2022 va avea loc tot la Cluj

UNTOLD Festival a fost singurul festival european de anvergură care a avut loc în 2021. Organizatorii evenimentului nu pierd timpul și plănuiesc o ediție și mai mare și mai bună în 2022. Ediția din 2021 a UNTOLD Festival a primit din nou un lineup formidabil de peste 200 de DJ, dintre care mulți sunt nume cunoscute. David Guetta, Martin Garrix, DJ Snake, Steve Aoki și Afrojack au fost în 2021 prezenți la Cluj. Festivalul cu tematică fantastică a unificat fani din peste 100 de țări diferite. A atras un număr impresionant de 265.000 de fani într-o perioadă în care evenimentele de amploare erau deosebit de rare.

UNTOLD Festival 2022, între 4 și 7 august

Organizatorii UNTOLD Festival nu vor să lase acest impuls să se irosească, și s-au angajat deja pentru 2022. Festivalul de anul viitor va avea loc la începutul lunii august, între 4 și 7 ale lunii. Denumit „Untold Chapter VII”, organizatorii promit o tradiție continuă de talente de top, spectacole electronice live captivante, seturi de DJ care acoperă tot spectrul stilistic și debutul unor noi artiști internaționali în cadrul evenimentului.

Biletele pentru UNTOLD Festival  2022 vor fi puse în vânzare săptămâna aceasta, începând cu 18 noiembrie.

Bilete gratuite pentru donatorii de sânge

La fel ca în 2019, și pentru UNTOLD Festival 2022 s-au oferit deja bilete gratuite donatorilor de sânge. Startul acestei campanii a fost pe 13 noiembrie și a ținut până a doua zi, pe 14 noiembrie. Asta nu înseamnă că genul acesta de giveaway-tickets nu va mai avea loc până anul viitor, când se va da startul festivalului.

Campania de donare de sânge contra bilete de acces la festival a fost făcută de Centrul de Transfuzie Sanguină și Primăria din Ploiești, în cadrul campaniei națioanle denumită „Blood Network”. Campania se va derula în aproape toate marile orașe din România, în limita numărului de bilete puse la bătaie de organizatorii UNTOLD Festival, pentru anu viitor.

Nu au fost anunțate, încă, noile date în care campania „Blood Network”  va ajunge în celelalte orașe și în capitală, dar mai mult ca sigur că vor avea loc. Este posibil ca în 2022 să revină și campania „Ia bacul cu 10”, și cei care fac dovada acestei note la BAC-ul din 2002 să primească un bilet la festival.

Pentru 2022, UNTOLD Festival va avea pe scenă nume la fel de mari, ca și în anii trecuți, precum Stormzy, Robbie Williams, Martin Garrix, Black Eyed Peas, Armin Van Buuren, David Guetta și The Chainsmokers, Majoritatea dintre acești artiști au fost prezenți la Cluj în ultimele ediții.  Pentru mai multe informații consultați site-ul oficial al festivalului.