Ungurii au intrat în vizorul Danei Budeanu. Ce spune despre ei, după scandalul dintre Cioloș și Viktor Orban

Ungurii au intrat în vizorul Danei Budeanu. Ce spune despre ei, după scandalul dintre Cioloș și Viktor Orban
Ungurii au intrat în vizorul Danei Budeanu. Ce spune despre ei, după scandalul dintre Cioloș și Viktor Orban

De ceva vreme, Dana Budeanu a trecut de la a critica cum se îmbracă unul și altul, la adevărate analize politice, iar reacțiile ei din ultima vreme sunt din ce în ce mai dure în raport cu personajele politice de la noi.

Ungurii au intrat în vizorul Danei Budeanu

Într-o postare recentă, pe facebook, Dana Budeanu a decis să reacționeze dur după ultimele declarații ale lui Dacian Cioloș. Europarlamentarul PLUS l-a criticat dur pe premierul Ungariei, Viktor Orban, cunoscut pentru modul dictatorial prin care conduce Ungaria. Fostul premier spune că Uniunea Europeană ar trebui să facă tot ce ține de ea pentru a restabili democrația în Ungaria.

„AOLEU! CUM ADICA? AHAHAHAHA! ALOOOO STALIN VON CIOCOLOS! VEZI CA SE P ORBAN PE VOI CAND SI CUM VREA EL, RATATILOR! STATELE SUNT SUVERANE, NENOROCITILOR! VA RUPE UNGARIA PE GENUNCHI DE 2 1/4 ORI! MARS, MASCARICIULE!”, a scris Dana Budeanu pe facebook.

Ce spune despre ei, după scandalul dintre Cioloș și Viktor Orban

În felul ei caracteristic Dana Budeanu a reacționat la schimbul de replici dintre Dacian Cioloș și Viktor Orban, iar fanii  acesteia au reacționat în număr mare la postarea acesteia. Reamintim că liderul Renew Europe, Dacian Cioloș, afirma, după decizia premierului maghiar de a atribui guvernului mai multe atribuții,  că Uniunea Europeană ar trebui să facă tot ce ține de ea pentru a restabili democrația în Ungaria, răspunzând astfel unei anchete realizate de Politico printre liderii influenți de la Bruxelles pe tema situației de la Budapesta.

”Pentru a se asigura că, până la restabilirea democrației în Ungaria, toate fondurile UE destinate în cele din urmă cetățenilor Ungariei vor fi managerizate de instituții UE. Ar trebui pregătită o echipă specială (task force) care să evalueze și să monitorizeze situația democrației din Ungaria de o manieră permanentă”, susține liderul Renew Europe în răspusul transmis Politico.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI