Unde va fi înmormântat Stephan Pelger, de fapt: ‘A decis mama lui’

de: Mariana Olteanu
10 06. 2023

Lumea modei este în doliu! Îndrăgitul creator de modă, Stephan Pelger a ales să-și pună capăt zilelor. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani a fost găsit mort fără suflare în propria locuință, în cursul zilei de joi. Vestea morții sale a stârnit un val de tristețe publică. Foarte mulți se întreabă când va fi acesta înmormântat. Una dintre prietenele apropiate ale  lui Stephan Pelger, Tania Budi, a dezvăluit anumite detalii despre ceremonia funerară.

Trupul lui Stephan Pelger va fi incinerat

Depresia și însomnia l-au împins pe Stephan Pelger să-și pună capăt zilelor. Designerul se confrunta de luni bune cu aceste simptome. Din păcate, acesta nu a mai putut suporta și a decis să-și ia viața. Trupul neînsuflețit se află la Institutul Național de Medicină Legală (INML). Urmează să i se efectueze investigații suplimentare pentru a clarifica circumstanțele din jurul acestui eveniment tragic. Creatorul de modă a vorbit în repetate rânduri despre depresie.

„Depresia este o boală despre care noi nu vorbim (…). Eram bine aparent, dar seara când te duci acasă … Ideea este în felul următor: că e un subiect tabu, nimeni nu vorbește de depresie, nimeni nu vorbește de tristeţe, de singurătate.

Poate li se pare celor care se uită la noi că suntem superficiali, că trăim într-o bulă, mergem la emisiuni, mergem pe covor roșu, mergem la evenimente, dar chestiile astea atât de puțin contează. Adică atât de puțin contează”, spunea Stefan Pelger, la Antena Stars.

De-a lungul anilor, Stephan Pelger și-a făcut mulți prieteni din lumea mondenă. Designerul a avut o relație mai profundă cu Tania Budi. Aceasta a dezvăluit mai multe detalii despre pregătirile pentru ultimul drum al prietenului său. Potrivit acesteia, mama adoptivă a creatorului de modă se află într-o stare gravă într-un spital din Germania. Din acest motiv, aceasta a luat decizia ca fiul ei să fie incinerat.

„Mama lui a aflat. Fiind în metastază în azil, au sedat-o înainte să îi dea vestea. Doamna a ales să îl incinereze, deci încă nu se știe ce, cum și în ce fel”, a spus Tania Budi.

Mama creatorului de modă, în șoc

Vestea morții fiului ei a venit ca un șoc. În urma aflării acestei vești, femeia, în vârstă de 81 de ani a avut nevoie de sprijinul moral al prietenilor. Nu numai aceasta trebuie să facă față durerii ci și prietenii apropiați ai designerului, care încearcă să-i fie alături femeii.

„În primul rând, din cauza durerii cumplite, comunicarea între noi este destul de grea, dar suntem foarte mulți oameni care ne-am mobilizat și vedem ce putem face. Știm doar că mama lui a decis să fie incinerat, după aceea trimis în Munchen și înmormântat lângă tatăl lui. Momentan, atât știu, restul sunt informații care nu sunt sigure și nu pot să le spun”, a spus Tania Budi, potrivit unica.ro.